DOORBRAAK SESSIE

Bij deze doorbraak sessie kies je om een proces meteen gronding aan te gaan.

We nemen ruim de tijd om de diepte in te gaan en te verkennen van waaruit je vraag of onderliggend probleem werkelijk komt.

Door mijn ruime ervaring als kunstzinnig dynamisch coach en lichaamswerker specialiseer ik mij voornamelijk in het energetisch en kunstzinnig werken. We gaan samen ontdekken welke methode bij jou het meeste aanspreekt om tot je essentie te komen. We werken steeds aan een persoonlijk traject waarin we jouw wensen, behoeften en grenzen respecteren.

Het fijne van de dag is dat ik de mooie sterke liefdevolle energie die er hing, zo weer kan voelen en dat geeft me kracht en een eenheidsgevoel. We zijn allen één, alleen. De energie geeft energie en zet in beweging. Dit gevoel, trilling, frequentie is doorvoeld en daarom kan ik het gemakkelijk terug oproepen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Bijdrage: 280 euro 

Duur: 1 dag

Locatie: 

INNERSEED 

Hondsberg 55

2910 Essen 

STUDIO 10.05

Ellermanstraat 61

2060 Antwerpen

Extra: 

Bij een DOORBRAAK SESSIE werken we van 

10.00 uur tot 15.00 uur, incl lunchpauze. 

Individuele sessies zijn coaching trajecten op maat.

Deze sessies starten altijd met een telefonisch kennismakingsgesprek van ongeveer een 20 minuten. Hierin gaan we verkennen wat je huidige situatie is en waar je precies een vraag rond hebt. We maken je verlangen helder zodat we een passend traject kunnen opstellen. ​Dit kennismakingsgesprek is ook bedoeld om te ervaren of we aan beide kanten een JA ervaren bij dit contact. Enkel als je in vertrouwen en met een open hart hierin kan staan zal je merken dat er werkelijk verandering plaats vindt. ​Als er van beide kanten een JA wordt gevoeld plannen we de sessie(s) in. 

 

Bij deze DOORBRAAK SESSIE kies je om een proces meteen gronding aan te gaan.

We nemen ruim de tijd om de diepte in te gaan en te verkennen van waaruit je vraag of onderliggend probleem werkelijk komt. We gaan in 1 dag al deze lagen proberen aan te raken, te (door)voelen en in te zien. Hier gaan we werken vanuit meditatie, rust, visualisatie, naar de lagen onder de lagen. We werken dan oa. met opstellingen of dergelijke intuïtieve oefeningen om aanpassingen te maken waardoor je meer vrijheid zal ervaren in de keuzes die je maakt. Energetische lagen worden aangeraakt. 

Enkele van de werkvormen zijn: Veilige bedding, coaching (kunstzinnige), meditatie, visualisatie, reis met de archetypen, opstellingen werk, voice dialoge, inzichtsvragen, energetisch werk, healing, rituelen, chakrabord, persoonlijk stappen plan, WHY ( waarom je doet wat je doet), enz. 

Mogelijke thema's die vaak spelen zijn: 

• Waarden en normen

Zingeving

Levens missie/visie

WHY

Relatie(s)

Zelfacceptatie

Innerlijk kind

Oude patronen, uit de familie lijnen.

Blokkade, overtuigingen, ...

Communicatie

Burn - out

Grenzen

NEE en JA!

Authenticiteit, gaan staan voor wie je bent.

Innerlijke kracht

Man vrouw in balans

 Mijn gezin en ikzelf

Projectie

Aandacht gericht naar buiten, niet naar jezelf kijken. 

Vastgelopen, geen richting meer.

• Nieuwe weg inslaan

JA! Ik ben klaar voor een doorbraak! ​​