GROEICIRKEL VOOR MAMA'S

plus mama's, sterren mama's, wens mama's kortom iedereen met het 'moederschap' in zich.

Een cirkel is een bijeenkomst waarin we verbinden met elkaar vanuit de verbinding met jezelf. We spreken vanuit ons hart en we luisteren vanuit ons hart. Deze manier van omgaan met elkaar komt voort uit gelijkwaardigheid. Je (h)erkent één ieder als deel van jezelf.

Ik begeleid jullie graag stap per stap in dit eeuwenoud gebruik. Zodra de cirkel is 'geopend' stromen de woorden en verhalen vanzelf. Door de woorden en verhalen van de andere mama's te horen voel je steeds meer erkenning en vertrouwen. Door de veilige bedding die we samen creëren durft iedereen authentiek te zijn.

 

In het vluchtige leven van alledag, waar je vaak het gevoel hebt dat je moet confirmeren en voldoen aan, is dit een ware verademing!

"In deze cirkel ben jij, volledig welkom met dat wat er in jou speelt."

Je bent heel welkom om éénmalig te komen ervaren of het wat voor jou is. Maar je kan je ook aanmelden voor een reeks van 3 cirkels. Door deel te nemen aan deze cirkels zal je, automatisch, groeien!

Groeien in (zelf)vertrouwen. 

Uiteraard is dat voor iedereen heel persoonlijk. Want je kan op allerlei manieren groeien:

bv. Authenticiteit en kwetsbaarheid durven tonen, durven zakken in je vrouwelijke energie, spreken en ontvangen vanuit je hart, gelijkwaardigheid ervaren, je eigen gevoeligheid en intuïtie weer openen, dieper vertrouwen op jezelf, rust vinden in het moederschap, gezien en gehoord worden, hulp durven vragen, er zijn voor elkaar, enz. 

 Wij nodigen je graag uit om het persoonlijk te ervaren. 

“Als ik me ergens veilig voel om iets aan te gaan, dan is het wel bij mensen die het zelf hebben doorleeft! Dat geeft me een veilig gevoel omdat ik weet dat er geen oordeel leeft. Zij kunnen aanwezig zijn bij alles wat er komt. Zo kan ik dieper gaan dan eender waar. Zo’n bedding geeft mij vertrouwen dat ik kan en mag zakken. Want ik weet dat alles er mag zijn! Voor mij het grootste geschenk dat ik mijzelf geven kan.” – E.M

Goeicirkel foto.JPG

Door wie:

Julie & Julie

Daar waar Julie Kenis zorgt voor de mooie praktijk Groei waar we samen kunnen komen zal Julie de Kinderen de cirkel begeleiden. 

Julie heeft ruime ervaring met het begeleiden van cirkels. Zowel gemengde cirkels als vrouwencirkels. Nu starten we dus speciaal met een cirkel voor mama's, plus mama's, sterren mama's, wens mama's kortom iedereen met het 'moederschap' in zich.

Julie de Kinderen

Julie heeft haar passie en specialiteit in het werken via het systemisch veld alsook het therapeutisch werken via kunstzinnig werk met onze eigen natuur(lijkheid) als basis. Julie werkt vooral intuïtief doorvoelend zodat ze de ‘ui kan afpellen’ tot de kern en de onbewuste delen in het licht worden gezet. Haar wens is om alle innerlijke kinderen te bevrijden zodat ieder weer stromend en veilig z’n eigen weg kan gaan.

Dit met zorg, aandacht, liefde en aanwezigheid.

WhatsApp Image 2021-07-31 at 17.11.12.jpeg

Julie Kenis

Julie is de eigenares van Groei Wuustwezel. Afgestudeerd als Kinesitherapeut en specialisatie Reflexintegratie. Julie haar passie is om steeds in het hier en nu te kijken wat een persoon nodig heeft om tot groei te komen. Haar visie is ‘Een boom groeit niet door aan de takken te trekken. Wel door de wortels water te geven’. Belangrijk is ook om het tempo van een groeiproces te respecteren. 

Bij Groei Wuustwezel kan iedereen terecht die zich wil ontwikkelen op persoonlijk, professioneel, fysiek, mentaal of emotioneel gebied.

Waar:

Groei 

Nieuwmoerse Steenweg 16 A

2990 Wuustwezel

 

Meer informatie over Groei, neem een kijkje op de website: www.groeiwuustwezel.be

 

Wanneer:

Telkens op woensdagavond.

Je bent welkom vanaf 19:00 uur voor een kopje thee en iets lekkers. 

We starten de cirkel om 19:20 uur meestal met een meditatie. 

(Gelieve dus echt op tijd te komen zodat we dan niet meer gestoord worden!)

 

We ronden de cirkel af om 21:45 uur. 

 

Om 22:00 uur kan iedereen naar huis.

Data:

woensdag 26 oktober '22

woensdag 23 november '22

woensdag 21 december '22

woensdag 18 januari '23

woensdag 15 februari '23

wordt vervolgd...

Bijdrage:

22 euro voor een losse avond.

Incl. Water, thee en iets lekkers. 

 

Als je kiest voor een reeks van 3 aaneensluitende cirkels is de bijdrage voor de reeks 60 euro. 

Je bent zeker welkom om een losse cirkel te ervaren! Toch raad ik uiteindelijk aan om te kiezen voor een reeks. Zo zal je steeds meer verdieping en opening in jezelf ervaren.

We houden een kleine cirkel met een maximum van 10 mama's.

Groei in vertrouwen

Voel jij dat de groeicirkel voor mama's voor jou een meerwaarde kan zijn. Dat je behoefte hebt aan verbinden met andere mama's en zo kan groeien in (zelf)vertrouwen. Of wil je gewoon eens komen ervaren wat een cirkel is? Dit in een kleine groep van max. 10 deelnemers.

Meld je dan nu aan:

Wij kijken er alvast ontzettend naar uit jullie in de cirkel te ontmoeten.

Hartelijke groet, 

Julie & Julie

Twijfel je nog of heb je nog enkele vragen voor ons? 

Stuur een mail en we nemen spoedig contact met je op.