top of page

LEVEN

Bij het thema leven wens je inzicht, inspiratie en begeleiding op jouw levenspad. Het leven op zich is één grote speeltuin waarin wij mogen groeien, bloeien, vallen en weer opstaan. Het leven op Aarde is 'slechts' een leerschool heb ik ooit gelezen. Dat is een belangrijk inzicht voor een maatschappij die de laatste jaren vooral op prestatie en jezelf bewijzen is gericht. 

Als we ons herinneren wie wij in werkelijkheid zijn, los van alles wat we denken te moeten zijn, maakt dat het leven al veel lichter! Jij mag dan op je eigen ontdekkingstocht gaan. Eigenlijk ga je alle laagjes afpellen die niet meer dienen, op weg naar jouw werkelijke kern. 

Wat is leven voor jou? Wie ben jij? Wat kom jij hier doen? 

Alles om je heen helpt je daar bij. Soms zijn deze spiegels minder fijn! Je krijgt de ene na de andere tegenslag. Je hebt zaken uit het verleden nog niet verwerkt. Of je hebt het gevoel steeds in cirkeltjes te blijven draaien. 

FB_IMG_1678804816911.jpg

"Steeds meer en meer mensen ontwaken uit een diepe slaap.  Ze ontdekken dat het leven wat ze leven of geleefd hebben niet werkelijk past bij wie ze in essentie zijn! "

Wanneer volg je een begeleidingstraject m.b.t. je levenspad? 

Eigenlijk heb je de behoefte dat iemand een tijdje met je mee kijkt, voelt. Je verlangt naar een plek waar je je veilig voelt en waar je terecht kan met je diepste gevoelens. Wie weet verlang je wel naar een luisterend oor en een steun in je rug zodat je het niet steeds alleen hoeft te doen. 

Misschien is er iets heftigs gebeurd in je leven? Een scheiding, een overlijden, vele veranderingen. Het kan ook zijn dat je jezelf gewoon verloren voelt. Niet meer weet welke richting uit te gaan. Of je hebt het gevoel dat je in cirkeltjes blijft draaien. Steeds opnieuw op dezelfde thema's stuit. 

Ook ontmoet ik meer en meer mensen die zich voelen alsof ze ontwaakt zijn uit een diepe slaap, waardoor hun huidige manier van leven niet meer kloppend voelt. 

Geen aansluiting meer vinden met familie, vrienden, werk enz. 

Je zoekt iemand die er voor je kan zijn zodat jij dieper kan zakken om tot je eigen zielsantwoorden te komen. Iemand die je weer in je eigen kern kan brengen zodat je verder kan. 

Mogelijke thema's

Vicieuze cirkels

Verloren gevoel

Scheiding

Overlijden dierbare

Dark night of the soul

Burn out

Depressie

Chronische ziekten 

Zingeving en levensdoel

Waarden en normen

Groei en uitdagingen

Andere

Reizen met de trein

Als levens- en loopbaanbegeleider, creatief en intuïtief therapeut, facilitator familieopstellingen en kindertolk is het mijn passie om jou weer te verbinden met je eigen kern. Vanuit verbinding met jezelf en je eigen potentieel kan je bewust het leven creëren waarvan jij droomt.

Als je vanuit jouw eigen essentie je leven gaat benaderen geeft dit jou voldoening. Wie je bent, wat je gelooft en wat je doet komt op één lijn.

In de afgelopen jaren, waarin ik mensen heb begeleid, ben ik gaan ontdekken dat bijna iedereen is afgeweken van zijn/haar eigen authentieke pad. Al van jongs af aan zijn we ons gaan aanpassen aan dat wat werd verwacht. Dit zijn overlevingsstrategieën om maar gehoord, gezien, goedgekeurd te worden. Deze strategieën helpen ons in eerste instantie wel, maar later op ons pad gaan ze ons hinderen. Wanneer we hier onbewust in blijven hangen stevenen we af op burn-out/ bore-out, depressie, chronische zieken enz.

Als kind werden we vaak beloond voor ons aanpassinggedrag. Later in ons leven put dit ons echter uit! We zijn aan onszelf voorbijgegaan. De richting die we uitgaan blijkt een doodlopend spoor. De gehoopte voldoening blijft uit en we komen tot de conclusie dat we niet meer weten wie we zelf zijn. Daar  waar je wel blij van wordt en energie van krijgt, wie jij bent en wat je hier wil doen,  voelt dan diep weggestopt. 

 

Graag help ik jou (weer) op weg. Het is namelijk mijn passie om samen te ontdekken wie jij in essentie bent. Waarom je bent gaan doen wat je doet. En hoe je weer dichter terugkomt bij jezelf. Ik geef graag tips en opdrachten om weer (meer) in lijn te komen met wie jij in oorsprong bent.  

Dit met een uitgebreide rugzak aan eigen ervaring, verschillende tools, werkvormen en (huiswerk)opdrachten. Op individuele maat begeleid ik jou graag op jouw levenspad.

 

Voor wie liever niet live, in de lijve, afspreekt kunnen we ook prima online begeleidingen opstarten. 

Rise&Shine-4108.jpg

Creatief en intuïtief therapeut

Creatief en intuïtief werken heeft als belangrijk voordeel dat je zakt van je hoofd naar je lijf. Je gaat doen. Je gaat voorbij je beperkende gedachten en komt weer (meer) tot je gevoel. 

Je innerlijke kind en je essentie zijn nauw verbonden met je eigen creativiteit en intuïtie. Dan gaat niet over iets moois maken of 'presteren', maar om de manier van het ervaren van ergens mee te zijn en iets te doen. In het moment. 

Creativiteit opent gesloten deuren. 

20170523_1013__MG_1640.jpg

Facilitator familieopstellingen

Als facilitator familieopstellingen kan ik jou meenemen in het systemisch werken. Systemisch werken heeft een enorme kracht en potentieel om zaken die vast zitten (weer) in beweging te brengen.

Het geeft je diepgaande inzichten en laat je zaken ervaren en voelen die lang geleden zijn weggestopt.

Eigenlijk komt het erop neer dat je onbewuste lagen bewust maakt.

Dat alles wat buitengesloten is weer in liefde wordt geïntegreerd en je tot heelheid komt. 

IMG_0739.JPG

Kindertolk

Het vertalen van de boodschap van jouw innerlijke kind is van groot belang om weer vanuit jouw kern te gaan leven. 

Wat heeft jouw innerlijke kind van jou nodig? 

Kan jij de meest liefdevolle ouder worden en voor al jouw delen zorg gaan dragen zodat je als een geheel het leven kan gaan leven waarvoor je hier op Aarde gekomen bent?

Een veilige bedding met de grootste liefde, aandacht en veiligheid is noodzakelijk om al je delen weer tot jou te nemen. 

bottom of page