LOOPBAANBEGELEIDING

"Je droom voelen is niet genoeg, om er écht mee aan de slag te gaan moet je ook actie durven nemen."

Zo zal je ontdekken dat wie je bent en wat je doet steeds een onderliggende reden hebben. Als je vanuit je essentie je leven en je loopbaan gaat benaderen geeft dit jou voldoening. Het is dé reden waarom waarom jij hier bent. 

Julie de Kinderen

Als creatief, intuïtief therapeut en facilitator familieopstellingen is het mijn passie om jou weer te verbinden met je eigen kern. Vanuit verbinding met jezelf en je eigen potentieel kan je bewust het leven creëren waarvan jij droomt.

Als je vanuit essentie je leven en je loopbaan gaat benaderen geeft dit jou voldoening. Wie je bent, wat je gelooft en wat je doet komt op één lijn.

In de jaren waarin ik mensen heb begeleid ben ik gaan ontdekken dat bijna iedereen is afgeweken van zijn/haar eigen authentieke pad. Al reeds heel jong zijn we ons gaan aanpassen aan dat wat werd verwacht. Dit zijn overlevingsstrategieën om maar gehoord, gezien, goedgekeurd te worden. Deze strategieën helpen ons in eerste instantie wel, maar later op ons pad gaan ze ons verhinderen. Wanneer we hier onbewust in blijven hangen steven we af op burn-out/ bore-out, chronische zieken enz.

Als kind werden we vaak beloond door ons aanpassing gedrag. Later in ons leven put het ons echter uit!

We zijn aan onszelf voorbijgegaan. De richting die we uit zijn gegaan heeft een doodlopend spoor. Het geeft vaak niet de gehoopte voldoening. En we weten niet meer wie we zelf zijn.

Waar je wel blij van wordt, waar je wel energie van krijgt?

Wie jij bent en wat jij wil doen.

 

Graag help ik jou op weg. Het is namelijk mijn passie om samen te ontdekken wie jij in essentie bent. Waarom je bent gaan doen wat je doet. En hoe je weer dichter terugkomt bij jezelf. Ik geef graag tips en opdrachten om weer (meer) in lijn te komen met wie jij van oorsprong bent.  

Dit met een uitgebreide rugzak aan eigen ervaring, verschillende tools, werkvormen en opdrachten op individuele maat begeleid ik jou graag in dit traject.

 

Voor wie liever niet live afspreekt heb ik me gespecialiseerd in online loopbaanbegeleidingen waarbij de nodige huiswerkopdrachten er een extra verdiepend traject van maken.

 

Voor een afspraak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek stuur je me een mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.