AANMELDEN NIEUWSBRIEF

"inspiratie voor mijn ziel"

Bedankt voor de inzending!

Ik ben eraan toe om mijn innerlijke kind te bevrijden! Zodat we samen ons ware authentieke pad kunnen gaan. 

Ja, ik laat me hiervoor graag al inspireren met de laatste blogs, tips & tricks, muziek, gedichten en promoties door Innerseed.

 

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief en ontvang graag de code om me gratis aan te melden op de meditatie/visualisatie pagina. 

Je kan Innerseed ook volgen op de Facebook pagina van Innerseed en/of op de tijdlijn van Julie de Kinderen, hier kan je haar persoonlijk verhaal volgen. 

  • Facebook

"Hoi Julie,

Wat een mooie lange, inspirerende mail alweer!

Jij bent zoiezo al een grote inspiratiebron voor mij. Ik vind het prachtig wat jij allemaal doet.

Onze "loopbaanbegeleiding " is voor mij nu al zeer waardevolle momenten, waar ik telkens naar uitkijk ook. Benieuwd hoe het verder gaat."

"Hallo Julie,

dank je wel voor jouw inspirerende mails, elke keer weer. Tussen alle droge (saaie) materie van mijn job, zijn deze woorden als vonkjes die de dag weer opfleuren ."

"Dag Julie,

Elke keer weer weet je me op plekjes te raken. Enkel al door je mails te volgen weet ik telkens weer wat het thema is. Dank je wel!"

"Hoi Julie, ik volg je nog maar kort maar ben benieuwd naar wat er nog allemaal komt. Graag laat ik me verder inspireren.

Ik weet dat het innerlijke kind enorm belangrijk is en dat onze eigen kinderen ons de kans bieden om dit innerlijk kind te (h)erkennen, te helen en te laten zijn.

Misschien kan jij jouw tips om van kinderen te leren, verwerken in een nieuwsbrief? Als ik bv naar het uitgelaten enthousiasme van mijn dochter kijk als ze met een flesje water schudt of als ze in de spiegel kijkt, dan herinnert ze me dat ik ook wat enthousiaster mag zijn over de dingen die ik intussen evident vind. Ik voel de vreugde in mijn hart dan echt groeien, als ik haar 'nadoe'!

Soms denk ik dat de reden waarom wij kinderen krijgen is om zelf weer kind te kunnen zijn. Jammer dat zo veel mensen dat (nog) niet toelaten en hun kind in het helse ritme van de 'volwassen' mens droppen. Pas als ze grootouder worden, laten ze het toe: dan gaan ze vertragen, samen spelen, lachen en vrolijk zijn .

Dus dank je wel, Julie, dat jij ons al een generatie eerder het belang van onze kinderen doet inzien!"