Wanneer we willen ontdekken wie we in essentie zijn moeten we eerst een periode tot stilstand komen. In die stilte, in die rust, in die ruimte, zal je van alles tegenkomen wat jou heeft belemmerd, wat jouw angsten zijn, maar ook jouw eigen kern, jouw dromen, jouw verlangens, en wie jij zelf bent.  

Dat is het grootste geschenk! 

OVER JOU

Ben jij klaar om jezelf welkom te heten? 

 

Steeds meer en meer mensen ontwaken uit een diepe slaap.  Ze ontdekken dat het leven wat ze leven of geleefd hebben niet werkelijk past bij wie ze in essentie zijn! 

Steeds meer mensen krijgen te maken met een burn-out, bore-out, depressie, chronische zieken, enz.  Steeds meer mensen komen bij mij in (loopbaan)begeleiding terecht omdat ze willen veranderen van werk, relatie, omgeving, alles wat niet meer strookt met hun eigen normen en waarden.  Ze ontdekken dat ze eigenlijk het leven zijn gaan leven wat van hen werd verwacht.  Vaak vanuit de kindertijd zijn ze zich gaan aanpassen naar wat mama, papa, de familie, leerkrachten, opvoeders, vrienden van hen hebben verwacht. 

Vanuit onze maatschappij hebben we een bepaald beeld meegekregen.  Als we daaraan voldoen dan zijn we gehoorzaam, krijgen we goede cijfers, zijn we iets waard en zullen we wat bereiken. 

 

We hebben dus heel veel moeten doen om te bewijzen dat we er mogen zijn. En zo zijn we steeds verder verwijderd van onze eigen kern, de essentie van wie we zijn. Nu ontdekken we dat we als mens en maatschappij eigenlijk niet langer verder kunnen op de gebaande wegen.  Het een na het ander 'ideaal' plaatje stort in. Eigenlijk waren dit de illusies waar we ons aan hebben vastgeklampt.  Zonder dit echt bewust te beseffen.

 

Nu zitten we thuis op de bank en vragen ons af wie we werkelijk zijn? Is dit het? Wie ben ik? Wat wil ik? 

Moeten we ons nog bewijzen? En voor wat of voor wie? Mogen we leven? Werkelijk leven? Mogen we zijn wie we in essentie zijn? Van wie of van wat verwacht je nog goedkeuring? Door wie of wat ga jij nog ver weg uit je eigen kern? 

Of een diepere vraag, weet jij (nog) wie jij in essentie bent?

Gewoon zijn, met dat wat er is? 

Is dat voldoende voor je? 

Wanneer we willen ontdekken wie we in essentie zijn moeten we eerst een periode tot stilstand komen. In die stilte, in die rust, in die ruimte, zal je van alles tegenkomen wat jou heeft belemmerd, wat jouw angsten zijn, maar ook jouw eigen kern, jouw dromen, jouw verlangens, en wie jij zelf bent. 

Dat is het grootste geschenk! 

Thuiskomen bij jezelf, op jouw unieke plaats in het geheel en van daaruit het leven werkelijk leven! 

Jouw leven! 

Welkom thuis! 

 

Liefde is niet alleen maar zacht en lief, Liefde is een POWER, een kracht waar niets ongezien blijft. Liefde maakt vrij, daar waar we vast zijn gezet.  

Julie de Kinderen

WE DOEN HET SAMEN

The Time of the Lone Wolf is Over. 

 

De tijd dat je alles alleen moest doen en je moest bewijzen is voorbij. Mensen hoeven geen masker(s) meer te dragen.  Dankzij social media komen overal de authentieke verhalen boven.  Wij zijn als mens niet perfect.  En dat hoeven we ook niet te zijn!  Net dat authentieke zijn is perfect, precies zoals jij nu bent. 

Durven uitreiken en hulp vragen is voor vele mensen lastig. 

Je voelt je vaak kwetsbaar. 

Veiligheid en vertrouwen zijn hierin het sleutelwoord! 

Wanneer jij je veilig en vertrouwd voelt dan kan je zakken en thuiskomen in jouw lichaam, in jouw zijn.  In de kwetsbare delen en in de krachtige delen.  Samen ontdekken wat daar verscholen ligt is mijn passie! 

De 'laag onder de laag' heb ik dat jaren geleden benoemd.  Samen op zoek gaan en het zichtbaar maken van deze lagen zodat alles weer vrij kan stromen is wat ik doe. 

Hierbij gebruik ik vooral mijn natuurlijke intuïtie, met aandacht en zorg aanwezig zijn in het veld van Liefde. 

Het veld van Liefde is een oordeel loos veld waar alles er mag zijn.  In dat veld gaan we voor waarheid.  Liefde is niet alleen maar zacht en lief, Liefde is een POWER, een kracht waar niets ongezien blijft. Liefde maakt vrij, daar waar we vast zijn gezet.  

Waar we vast zitten stromen we niet meer.  Daar waar wij, of delen van ons, aan de kant zijn gezet stromen we niet meer.  Daar waar jij je hart hebt verlaten, stroom je niet meer. En als je niet meer stroomt leef je eigenlijk maar half! 

Elke mens en dus ook elke sessie is uniek. Steeds aangepast aan dat wat nodig is in het moment.

Hierbij maak ik gebruik van allerlei verschillende methoden; o.a. kunstzinnig werk, opstellingen werk, voice dialoge, meditatie, visualisatie, Aura Soma heling, authentic relating, rituelen en verschillende coaching en lichaamswerk methodes en oefeningen. 

Op voorhand hebben we een telefonisch kennismakingsmoment.  Hierbij kunnen we samen afstemmen op jouw vraag en behoefte.  Zo kijken we of ik inderdaad de meest geschikte persoon ben om jou bij te staan en hoe jouw sessie of traject er uit zal zien. 

Bij elke sessie of traject ga ik uit van jouw eigen verantwoordelijkheid en innerlijke kracht.  Ik geloof dat we allemaal een uniek en krachtig potentieel in ons aanwezig hebben.  Voor mij gaat het om dit potentieel aan te zetten en jou te inspireren om je eigen leiderschap op te nemen. 

Healing vindt plaats wanneer je ontdekt dat jij je eigen healer bent. 

Ik wil en kan jou graag bijstaan in dit proces! 

Hartelijke groet, 

Julie de Kinderen