• Julie de Kinderen

Als kind aanzien we de wereld nog door vrije ogen.

Hoe keren we terug tot ons magische innerlijke kind? En wat is het belang hiervan?

Waarom zouden we terugkeren naar dit kind als we nu volwassen zijn? Dit kind is toch maar een kind.


Dit zijn vragen die ik in de loop der jaren wel eens kreeg. Innerlijk kind werk is spontaan tot me gekomen en na jaren weet ik nu waarom mijn achternaam de Kinderen is.


Ik voel het als mijn missie om deze innerlijke kinderen te bevrijden! Ze brengen ons namelijk terug naar onze essentie toe. En dit is wat ik al een aantal jaren deed met Innerseed. De weg terug naar onze kern, naar onze essentie. En wat ik heb ontdekt is dat die innerlijke kinderen ons de weg wijzen!


De bevrijding van je innerlijke magische kind brengt je dus terug tot je ware essentie, je kern!
Hierin draag jij jouw ware potentieel! En dat potentieel wil geleefd en beleefd worden.

En dat is precies waar ik jou graag in begeleid.


Hier deel ik met liefde een verslag van een vrouw die bij mij in begeleiding is geweest.

Hierbij mocht ik haar kunstwerken en ervaring delen. Waarvoor ik enorm dankbaar ben. Want zo inspireren we elkaar en helpen we elkaar op weg!Vrije innerlijke kind


Als kind aanzien we de wereld door vrije ogen. Onbelemmerd in onze verlangens en verwachtingen.

Onze dromen zijn vrij, uitbundig en ongestructureerd. Deze energie zuigt ons als het ware aan om volop op ontdekking te gaan in deze tot dan toe nog kleurrijke wereld.
In het eerste werk wat ze heeft gemaakt zie je duidelijk de vrije, bewegelijkheid met felle kleuren. Ze had een gevoel dat alles nog kon. Ook zie je een baby/embryo die nog moet geboren worden. Ze was er nog niet aan toe om dit voluit te gaan leven.

Ze voelde wel de mogelijkheden en het leven door haar heen.

Zin en klaar om het aan te gaan!Het gevormde innerlijke kind


Naarmate we verder in het leven komen te staan worden onze kleurbeelden doffer, minder vrolijk.

We zitten op slot in een gecontroleerde onvrije wereld waar we telkens weer opnieuw de grenzen van leren kennen. Elke stap die we bereiken geeft weer uitzicht op een ruimte die opnieuw op slot zit. We worden als het ware gevormd en onderdrukt in een door anderen gedetermineerde vrijheid die eigenlijk geen vrijheid is. Door opnieuw dichter in contact te komen met ons vrije innerlijke kind

doorbreken we dit stramien en bepalen we terug onze eigen vrij wil. Zodra herwonnen en terug

gevonden is dat iets dat niemand van je kan afnemen.
In het tweede werk zie je duidelijk een ander kleurgebruik! Wat me ook opviel zijn de sleutelgaten. Poorten die gesloten zijn. Het op zoek zijn naar werd ook duidelijk zichtbaar en gevoeld.

Het mooie wat ze beschreef waren de sluiers van vergetelheid. Je bent jezelf en je magische kern verloren in de zoektocht naar wat wel en niet hoort. Het aanpassen aan dat wat wordt verwacht. Ver van vrijheid en magie van het bestaan!Met dank aan Julie die me opnieuw in contact heeft gebracht met mijn innerlijke kind. Op een

ongedwongen en ontspannen manier ben ik opnieuw tot een verhelderend inzicht gekomen. Het

leerde me opnieuw te relativeren en stil te staan bij wat ik eigenlijk wil en dat zijn geen grote

onoverkomelijke verwachtingen maar gewoon een streven naar puurheid, liefde, genieten van je

geliefden en de pracht van de natuur.


Ines v.d.H.

Zandhoven


Wat ook heel duidelijk zichtbaar werd in dit begeleidingstraject is dat het persoonlijke werk wat we doen als een rimpeleffect uitvloeit doorheen het collectief. Steeds voel ik dan een golf van liefde en dankbaarheid uitgaan.

Voor een ieder die zijn innerlijk werk oppakt. Hiermee draag je de liefde uit! En inspireer je andere om hetzelfde te doen.


Innerlijk kind werk is dus van groot belang! Dit kind wijst jou de weg naar je ware bestaan.

Los van dat wat hoort en moet om te voldoen aan...


Jij voldoet altijd!


Met Liefde,

Julie
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven