• Julie de Kinderen

BACK TO NATURE

Wat als we gewoon de natuur haar gang laten gaan?


Welke angst kom jij tegen als je de natuur haar gang zou laten gaan? Wat als we terug naar basic gaan? Simplicity. Voelen, luisteren naar wat de natuur ons te vertellen heeft?

Er liggen zoooo veel geschenken in terug naar de natuur gaan. Het gaat ook over terug naar jezelf gaan. Je eigen kern, jouw basis, de essentie van wie jij bent!

Het gaat over je pure kern, het deel dat onsterfelijk is. Dat nooit veranderd, het gaat over Liefde, Waarheid, Puurheid!
Wij mensen hier proberen alles te controleren. Het te be GRIJPEN. Het in de macht houden van de natuurlijke cyclus. Daar is het volgens mij mis gegaan...dat de mens denkt dat hij boven de natuur wetten staat. Zichzelf heeft verheven...maar daarmee ook zijn verbinding is kwijtgeraakt.


Alles in onze maatschappij is gecreëerd op/door de mens. (Waar dat ooit is begonnen, wie dat is gestart, of wie daar wel baat bij hebben laat ik hier even buiten de tekst.) Het feit is dat we steeds meer afgeweken zijn van de natuurlijke cyclus van ons bestaan. Met alle gevolgen van dien! Ziekte, burn- out en stress. Laat zich dat nu net enorm spiegelen in onze 'zieke' maatschappij.

En nog meer dan ooit proberen we alles weer onder controle te krijgen, de macht te grijpen en te misbruiken. Ipv te luisteren, te voelen naar de diepere boodschap in onszelf, Moeder Aarde, ons Innerseed, dat deel dat nooit kapot te krijgen is.


Wat als we de natuur gewoon haar gang laten gaan?

Weet je, uiteindelijk 'wint zij toch!' Dat wist ik al als kind, als zij beslist het is gedaan. Dan is het ook gedaan met de mens. Dan zal niets of niemand deze kracht onder controle kunnen houden of in de macht. De natuur is magie, en wanneer je dat ont - dekt kom je (weer) uit bij jouw ware kracht! Dat is mijn inziens van veel meer waarde dan welk ander middel ook.


En ik begeleid je graag op dat pad.


Met Liefde, Julie

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven