• Julie de Kinderen

DE OORSPRONKELIJKE MANNELIJKE ENERGIE DAALT IN

Op 333 deed ik voor de tweede keer mee aan een groepsopstelling op De Oase Nieuwland. Deze opstellingen zijn bedoeld om de oorspronkelijke velden weer 'aan te raken'. De nieuwe mens en de nieuwe Aarde die op ons wacht. Niet voor niets werden we 'geroepen' om dat op deze plek te doen! Het nieuwe land wacht op mensen die 100% verantwoordelijkheid willen nemen voor wie ze zijn en om hun ware zelf neer te zetten in verbinding met Moeder Aarde. Vandaar uit het potentieel, het zaad, de Liefde die in ons huist te verspreiden en weer aan te steken bij de mens. Zo kunnen we onze bijdrage leveren voor het grotere geheel.
Een thema wat die dag voor mij zichtbaar werd was het indalen, de penetrerende energie van de oorspronkelijke man, en hoe moeilijk dat dat was! maw. 'Ik' was wachtende. De energie werd geblokkeerd tussen hart en lingam. Er zit nog boosheid, wantrouwen en verdriet bij 'de man'.


Bijna de gehele dag werd dit in mijn lichaam ervaren. Ik was 'wachtende', nieuwsgierig ook naar de samensmelting van 'twee werelden'. Hoe ik het eerst kon beschrijven ging het over de kinderen van de Aarde, moeder Aarde en de kinderen van het Licht, de vader, het kosmische stuk. Deze komen samen in mijn hart en vandaar uit ontstaat de nieuwe mens, de nieuwe wereld.


In de VM lag ik bijna heel de tijd op de grond. Dicht bij Moeder Aarde en afgekeerd van wat er in de opstelling gaande was bij 'de man.' De diepe verbinding met de Moeder blijven voelen en de man die zijn verbinding met haar niet kon voelen. Er zat een blokkade op de doorstroom daar naartoe. Verdriet en boosheid naar de vrouw kwam los. Ook bij mij kwamen tranen los, de verwijdering, de splitsing, dualiteit. Ik was ondertussen Moeder Aarde geworden...en zij was aan het ontvangen en transformeren van deze diepe wond, pijn. Wachtend, zonder oordeel op de penetratie van de man/het licht.


In de NM stond ik zelf in het midden tegenover een andere vrouw. In Liefde zijn. De energie van de graal dragende diep in ons. Ik kon daar zo blijven staan. Maar nog steeds miste ik de beweging. Iets ontbrak...nog steeds ging het over dat boven naar beneden mocht gaan komen. Waar is de man?

Met een kring om me heen en anscestors achter me werd een energie gezien, boven mij. Wanneer kan ik deze toelaten? Welkom heten hier op Aarde? Ik ken deze goed...de man/de engel/wat een Liefde en wat een kracht!! Die heb ik buiten mij gezet. Waardoor bij mij...diepe afscheiding, pijn en teleurstelling zit op de man. Het gemis...diep voelbaar in mijn hart.

Maar nu al enige tijd klaar voor de vereniging...wetende dat ik het zelf ben. Maar O wat is het groot en intens en O wat ben ik bang. Kan ik dit wel dragen? Er is een verschil tussen het ontdekken en het weten en werkelijk laten stromen en verankeren in je lijf.


Ik voel dat daarom eerst de afgelopen jaren de weg naar diep in de moeder is gelegd. De basis en de bedding...daar waar ik veilig en gedragen ben. Daar waar alles zichtbaar mocht zijn. Daar waar oordeel op de man getransformeerd is naar pure liefde en compassie in mijn zijn. Hij is mij en ik ben hij.

Nu is de bedding daar, zonder oordeel, klaar met de strijd! Elkaar werkelijk zien, horen en willen ontvangen...het verlangen is enorm groot! Klaar met de eenzaamheid, pijn, strijd en dualiteit.

Vanuit gelijkwaardigheid beide hun ware plek weer innemen en vandaar uit de wereld in!


Op mijn eigen tijd mag ik die oorspronkelijke man welkom heten. (laag per laag, want dit raakt enorm veel aan! Licht schijnt op dat wat nog in het donker zit!) De penetratie van het licht. De vader die weer bij de moeder samen komt. En dit alles draag ik in mijn hart zakkend naar de plek waar de nieuwe mens wordt geboren. Deze draagt de nieuwe wereld uit.


De man mag op zijn eigen tijd steeds iets dichter komen. Met zijn pure krachtige en prachtige hart straalt het licht doorheen mijn zijn...alles wat nog niet geheeld is...alles wat nog in het donker zit wordt zichtbaar...Dit kan afvloeien in de bedding van de Moeder...we zijn altijd safe.


Vanuit deze plek is er aan de horizon het nieuwe licht reeds te zien.

Tijd voor de oorspronkelijke man om zijn ware plek weer in te nemen. Met een warme welkom van de oorspronkelijke vrouw.


In liefde en dankbaarheid, ervaren en gevoeld.


Julie

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven