• Julie de Kinderen

De weg naar God, is God.


Na een paar dagen weer terug thuis te zijn deel ik graag met jou een kort verhaal. Terwijl we hier in België storm hebben ervaren, er zijn ook vier bomen in mijn tuin omgewaaid, heb ik op Ibiza de geschenken ontvangen die het leven me wil laten zien. Na drie jaar weer op het eiland aangekomen mocht ik weer ervaren dat ik hier kom als de Godin, Tanit mij 'roept'. Het eiland heeft dan haar 'vruchten' in petto. 

Tanit riep me en ik volgde de roep van mijn ziel. Samen met mijn partner mochten we beide doorheen stukken van diepe heling en transformatie alsook de enorme flow, downloads en energie die we kunnen ontvangen wanneer liefde gewoon is. 


De natuur is mijn tempel, moeder Aarde spreekt tot mij, ik kan alles aan haar vragen en de antwoorden komen op gepaste tijd tot mij. Ibiza is voor mij een plek waar je loslaat wat je wil en in overgave gaat voor dat wat tot je wil komen. 

In overgave aan de natuur en ontvangen wat haar kracht en pracht met me doet heeft me vaak tot tranen toe ontroerd. In onze natuur zijn ALLE antwoorden te vinden, we hoeven niet eens te zoeken, alles is er al.

Onszelf durven openen voor de Liefde die al aanwezig is, dat is de grootste uitdaging. 

We zijn zo beperkt, door conditioneringen, door patronen, door pijn, enz. Maar wat als je al deze lagen af kan leggen, jezelf ten gronde legt, in de schoot van de moeder, en tot je laat komen wat ze jou wil schenken. Phoe...dit is zo helend, en zo verdrietig soms tegelijk. Waar hebben we onszelf toch zo verloren en tekort gedaan?  Waarom zijn we dit gaan leven, geloven en verder doorgeven?  Zo veel lagen raakt dit in mijn zijn. En alles wat ik mag doen is ontspannen, hier is het veilig, hier is het heilig, hier mag ik schenken en ontvangen. 

In buiging tot de natuur, moeder Aarde, en dus ook mijn kern, essentie kom ik thuis. Dit is wie ik ben. Al de rest zijn leugens en onderdrukking. Hier kan ik STROMEN! Hier voel ik mijn LEVENSKRACHT! Waarom en wat houdt me dan eigenlijk (nog) tegen om dit volledig en altijd toe te staan? Waar hou ik mijzelf dus tegen, waar ontneem ik mijzelf deze flow? 

Op een middag zitten we bij Es Vedra, na een kort ritueel en een clearing mag ik daar ontvangen wat er tot me wil komen:

DE WEG NAAR GOD, IS GOD. 

BAM, zo makkelijk, en zo simpel, krachtig en kort kan het zijn. Onze zoektocht naar...houdt ons weg van wat er al IS.Het steeds maar blijven zoeken, hollen, rennen, bewijzen, beter, groter, zuiverder, ....het houdt me weg van de essentie.  Alles is al GOD, GOD stroomt door mij heen. 

Omdat we niet kunnen en willen omarmen van dat wat er is blijven we zoekende en dwalende. Hier en nu stil zijn, naar binnen keren en ervaren wie 'ik' ben, maakt dat ik alles kan ervaren. THE ONE. 

Het durven toelaten van AL MIJN EMOTIES maakt dat ik mij WELKOM heet, hier op Aarde. De hoge frequenties, het wezen dat ik ben, The One, kan indalen in het  Aardse lichaam, waarmee ik al deze ervaringen aan durf gaan. Ik hoef dan nergens aan vast te houden, of voor te vluchten. Het stroomt gewoon. 

Moeder Aarde heeft haar kinderen nodig, doorheen ons stroomt deze energie naar haar. Zo kan de Aarde ophogen in Frequentie en dragen we bij aan The Shift. 

Onszelf afsluiten heeft te maken met angst, hier niet willen zijn, het niet durven voelen, ervaren van de diepe pijn. Er zijn zo veel vluchtwegen, maar niets brengt je naar de kern waar jij wil zijn. De kern roept jou, jouw kern roept jou. Het is tijd! The time is now. 

In Liefde,  Julie

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven