• Julie de Kinderen

IK ZAL MIJN EIGEN WERELD CREEREN


Iedereen heeft het recht zijn of haar leven te creëren. Toch? We zijn een vrij wezen/mens. Toch? Waarom zijn we dan gaan geloven dat een ander bepaald wat ik wel of niet moet doen? Waarom zijn we dan zo ver afgedaald dat ik zou moeten gehoorzamen aan iets wat ik echt niet wil zodat ik word beloond?

Mijn kind heeft nooit iemand tegen zijn zin in moeten knuffelen of een zoen geven. Mijn (innerlijk) kind heeft recht op zijn grens.


Zo heb ik de afgelopen jaren mijn eigen grenzen herontdekt. Ik kon ze nl. niet meer voelen. Ik deed maar om goed te doen, harmonie bewaren uit angst niet meer mee te mogen doen. Niet goed bevonden te worden. Gestraft te worden. Dit omdat ik het zo, van kinds af aan heb aangeleerd. Of beter afgeleerd. Ik heb afgeleerd om mijn eigen grens te blijven voelen. Om me te doen in de wereld waarin ik geboren was.


Totdat ik thuis kwam op Aarde, in mijn lijf en mijn neen kon ervaren. Wauw, wat was dat krachtig!


De 'narcist' en de 'lichtwerker', WAUW! wat een pad! Hun trauma's, hun missie en hun taak. Ik heb gebogen voor de vele lessen, patronen en de diepe liefde die voelbaar was.

Dank dat ik uitkwam bij mijn eigen sacred space. Tot hier en niet verder. En ik uit mijn eeuwige helper syndroom werd verlost!

Voor wie interesse heeft om hier dieper in te gaan is het boek: Het Gaslight effect van Dr. Robin Stern goede literatuur! Dit gaat over verborgen narcisme en de verantwoordelijkheid van beide kanten.Door mijn eigen ervaringen ben ik nog meer helder gaan zien wat er momenteel wereldwijd speelt!

Mensen zo zijn afgeweken van hun eigen kern en in allerlei spelletjes verdwaald. Dat ze niet meer helder hebben wat er gebeurt.

Ik zie het geheel op groot vlak als een 'Godsgeschenk', op zielsniveau om ons ten diepste te herinneren wie we werkelijk zijn. Daarvoor halen we/ze alles uit de kast!


Wat ik heel duidelijk voel nu is dat ik ruimte kan creëren voor iedereen zijn of haar eigen pad. Sacred space houden voor het spel. Iedereen laten waar die is. Iedereen heeft het recht op dit process van ontwaken.

Wie een mondkap, test, vaccin, green kaart wil voor welke reden ook. Het is OKE.

Maar 1 ding voel ik heel heel duidelijk! IK DOE HIER NIET AAN MEE. Ik hoef dan ook voor niemand mee te doen in dat spel. Ik heb ook recht op mijn eigen sacred space. En daar komt niemand in. Ik heb ook recht op mijn eigen ruimte.

Ik hoef niet te zorgen voor een ander zijn of haar (angst) process. Iedereen is zelf verantwoordelijk. En mag aangaan wat die zelf wil aangaan. (Bewust of onbewust.)

Maar verplicht mij niet om iets in mijn lichaam te stoppen wat ik niet wil! Dat is namelijk (machts)misbruik.

Als je me hierdoor buitensluit uit de maatschappij. Is dat alsook (machts)misbruik. En daar doe ik niet aan mee, trap ik niet in!


Als ik niet te verleiden ben kan je komen met wat je wil. Ik zal naar je kijken. Ik zal je voelen. Ik zal je ruimte geven voor jouw process maar ik ga er niet in mee!


Ik blijf in mijn eigen ruimte en daar blijf jij uit!

Ik zal mijn eigen wereld creëren, die diep in mij leeft...

En als je wil ben je welkom daar. Of we ontmoeten elkaar op de grens.Met Liefde, Julie

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven