• Julie de Kinderen

OPENING EN START VAN HET SECURE BASE TEAM

Gisterenavond was het de kennismakings avond. Ja, wat een kennismaking! Hihi, we doken er gelijk in hoor!

Het Universum/het Hogere plan zorgt voor alles. En dat werd nogmaals zo mooi weergegeven. Van de (Tot hiertoe) 10 mensen die een JA hebben gevoeld konden er uiteindelijk 'maar' 4 fysiek aanwezig zijn. Heel bijzonder dat tot op de laatste momenten mensen berichtjes stuurden dat ze er toch niet bij konden zijn maar wel enorm graag mee willen doen.


Nu weet ik dat alles met een bepaalde reden gebeurt dus we gingen lekker verder. Dit gaat net over, het niet meer 'weten', de JA, vertrouwen en laten ontstaan.


En zo ontstond er een prachtige, rituele, opening en start van het team. Deze werd bekrachtigd met allerlei symbolen en tekens om ons heen. Meer kloppend dan dit had het niet kunnen zijn.

De opening is gemaakt, het heilige vuur is aangestoken, de intenties en commitment is gedeeld en de 'tempel' is geopend. Het gaat hier om de tempel die nog in ons leeft, het vuur dat in ons brandt, en de ceremonies die door ons heen stromen. Wij zijn het allemaal. En in verbinding met de andere brengt iedereen zijn eigen geschenk in...

Zo brachten we moeiteloos ieders een ander element in, werd vuur, lucht, aarde en water gevormd. De vier zijden van de piramide/tempel van het nieuwe REIK.En dan...WAUW! Wat een geschenk van Moeder Aarde, Gaia. De lucht ging van dreigend grijs naar MAGIE! Een gevoel van...wij ZIJN THUIS. Dit IS het. Wij ZIJN 'The Shift'.Dit is het SECURE BASE TEAM! Wie voelt de diepe resonantie, wie voelt ook dat vuur, die tempel, het zaad, de essentie in zichzelf en is er klaar voor om dit met zielsfamilie te materialiseren in het nieuwe REIK.

Neem dan contact op. Volgende samenkomst is donderdag 23 mei.

Bij wie het resoneert, waar het voelbaar is, waar de intentie en commitment zuiver en oprecht is. Wees Welkom!In Liefde, Julie


SCB TEAM

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven