• Julie de Kinderen

Sta jij in het centrum van je eigen leven?

Heel vaak krijg ik de vraag van mensen: Wie ben ik?


Of het nu om loopbaanbegeleiding gaat of levensbegeleiding. Vaak zijn we zo ver van onszelf afgedwaald dat je niet meer weet wie je zelf, werkelijk bent.

Je bent je zo gaan aanpassen aan de maatschappij; je ouders, opvoeders, vrienden, je baas enz.
En wat dan? Op de vraag 'Wie ben ik'? Ga je niet in 1,2,3 antwoord vinden, vanuit je mind.

Sta jij in het centrum van je eigen leven? Of zweef of dans je er wat omheen?

Op de vraag 'Wie ben ik'? Gaan we naar de kern. Dat is het liefste wat ik doe! Mensen begeleiden naar hun eigen essentie EN kijken wat er 'tussen' zit. Waar ben je er (ooit) van weggegaan? We brengen alle 'verloren' delen ook weer thuis. Want zonder deze delen ben je nooit heel. (En dus altijd zoekende.)


Vandaag weer een prachtige sessie, van een systemisch traject, mogen begeleiden. En wauw! Wat stroomde de energie. In een uur tijd werd er zo veel aangeraakt, zichtbaar gemaakt en samengebracht! (Als je jezelf opent en het echt aan wil gaan.) - dan is het dus ook zo makkelijk.

We hebben contact gemaakt met het innerlijke vrije kind (de oorsprong) en het innerlijke gekwetste kind.

Via Kunstzinnig werk dat je op voorhand thuis al kan doen in mijn gratis E - book online.


Via Systemisch werk zijn we dan samen gaan kijken wat beide aan boodschap en verlangen hebben. En hoe ze elks hun waarde, kern en kracht hebben. Enkel de verbinding tussen beide was er niet (meer).

Wanneer ze gaan samenwerken komt er z'n energie stroom op gang dat ik helemaal kippenvel ervaar. Dit gaat over de hemel op Aarde leven!!

Het gekwetste kind dat stopt met het harde werken. (Wachtend op goedkeuring, erkenning van buitenaf.) Het hoeft zich niet meer aan te passen. Het hoeft enkel tot rust te komen. Te zakken. Het los te laten en z'n verdriet en boosheid voelen. Daar gaat het nu om. Kan je jezelf dragen hierin? Kan je ervaren dat je thuis bent? Kan je ervaren dat je niets van de gekte om je heen nodig hebt? Kan je zien, voelen, ervaren dat ze je niet kunnen zien. (Ook al zouden ze het willen.) Ze hebben hun best gedaan. Ieders loopt zijn/haar eigen pad. En jij bent thuis. Hier op Aarde.


Het vrije, blije, speelse kind. Nog volledig verbonden met de liefde en het licht. Met de natuur, de dieren en alle andere kinderen. Het vrije kind is thuis. Bij z'n zielsfamilie. Is nooit alleen. Maar dit kind vindt het heel eng om verbinding te maken met het gekwetste kind. Dit kind vindt het eng, de zwaarte van het leven, de emoties en allerlei. Dit kind heeft het nodig dat het gekwetste kind tot rust komt en gaat voelen. Gaat stromen en ruimte creëert zodat de verbinding tussen beide (weer) kan ontstaat. Letterlijk ruimte maken in alle cellen door helemaal puur en echt jezelf te zijn. Zo kan het vrije, oorspronkelijke kind indalen. Komen ze samen en zijn ze beide thuis.


Het licht daalt in de materie. = De hemel op Aarde leven.


Dan sta je In je kern!

Dan ben jij het centrum van wie jij bent.

De hemel en de Aarde. Het Licht, de Liefde en de materie. Dit heb je te voelen in elke cel van je lijf.En volgende keer gaan we verder... Vanuit deze kern ontvouwt zich het vervolg...Met Liefde, JulieDit is ook een deel van 'de weg vrijmaken voor meer bezieling' ~ Kijk ook naar ons Transformatie weekend. Hier kan je in een veilige bedding, diepe Transformatie aan gaan.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven