• Julie de Kinderen

STAAT JOUW INNERLIJK KIND OP NUMMER EEN


Al langere tijd ben ik gepassioneerd door het innerlijke kind werk. Steeds opnieuw komen we daar op uit in persoonlijke sessies. Delen van het innerlijke kind die zijn weggestopt. Graag deel ik hierbij het inzicht na een persoonlijke sessie afgelopen week.


Het innerlijke kind is verbonden met jouw ware essentie. De brug als het ware van de bron naar het hier en nu. En alle facetten daartussen.

Iedereen heeft gekwetste innerlijke kind delen. Delen die zijn verscholen, weggezet, uitgelachen en zijn gaan lopen. De vraag is vaak, wat moet ik daarmee. Ik heb dat kind toch niet meer nodig? Wat brengt het mij? Het is toch niet realistisch. Ik geloof dat ik het niet nodig heb.

Maar het is jouw kern, jouw essentie!


Als je niet in samenwerking bent met je innerlijke kind ben je in de overleving. Je leeft niet echt!

De uitnodiging is om volwassen te worden en zoals een liefdevolle moeder en beschermende vader er te zijn voor jouw kind. Zo hoeft het zich niet meer te pletter te werken voor jou. Zo hoeft het niet alle truckjes boven te halen om maar gezien, gehoord en geliefd te worden. Zo hoeft het geen snoepjes te verdienen en zich later weer te laten af wijzen, de grond in boren, zich leeg geroofd te voelen ook. Het is nu aan jou. Hoe ga jij om met jouw innerlijke kind? Hoe dicht laat jij een ander komen? Wat laat jij je innerlijke kind gebeuren? Enz.

Bijzonder om te merken dat wij als volwassenen vaak zo liefdeloos omgaan met ons eigen innerlijke kind.

Een ander gaat vaak voor. Maar waar ben jij?


We kunnen het innerlijk kind onderscheiden in verschillende delen omdat we vaak zijn afgesplitst. Er zijn ook schaduwdelen die ons steeds opnieuw in dezelfde 'valkuil' doen lopen. Steeds opnieuw hetzelfde rondje. Dit omdat het de behoefte heeft om te worden gezien, gehoord, herkend en geliefd. Dan gaat het in samenwerking met jou.
Als je zelf vader of moeder bent dan ken je wel dat gevoel. Je gaat als een leeuw of leeuwin staan voor jouw kind. Je doet er alles aan die baby te beschermen. Waar is die liefde en kracht voor jezelf? Ga jij staan voor jezelf? Het is nodig. Zodat jij in veiligheid en vrijheid je eigen puurste zelf kan gaan leven.

Het pad dat is bestemd voor jou.

Met liefde, Julie ♥️

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven