• Julie de Kinderen

We gaan bouwen aan een nieuw en prachtig bestaan.

Ik geloof, al heel mijn leven, dat alles een reden heeft. Er is geen toeval. Soms heb ik ook van die momenten dat echt elk kleinste detail helder is, dat het duidelijk is waarom. En dan valt alles als een puzzel in elkaar. We kunnen meestal niet heel veel op voorhand zien. Dan is het nog niet helder, omdat je de lessen nog aan te gaan hebt. Als je alles op voorhand al wist ga je de ervaringen niet aan. Met de daarbij horende lessen ook. Je kan het ook zien als een game. De volgende level gaat pas 'open' als je alles in dit level hebt uitgespeeld.Op heel groot vlak, op Zielsniveau, kan ik zien dat wat er nu allemaal gebeurt precies is zoals het hoort. Elk detail is er met een reden. Beter nog, om ons als mens/ziel te helpen ook. Te herinneren, te ontwaken, te helen, thuis te brengen ook!

Steeds meer mensen worden wakker. Soms heel plots. Bam, het leven dat ze leven, de relatie, het werk wat ze al jaren deden. Het past niet meer. Strookt niet meer met hun normen en waarden. Of ze herinneren zich opeens wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn!

Het duister dat steeds meer zichtbaar wordt en ons vaak afschrikt ook. Dat was er altijd al! Nu wordt het alleen meer zichtbaar doordat het (ons) bewustzijn verruimt. De sluiers vallen hierdoor weg en we gaan werkelijk zien, horen, voelen. Dat kan enorm beangstigend zijn of net heel fijn. Het kan zijn dat je daarop al je hele leven hebt gewacht. Of het kan voelen dat je hele wereld op instorten staat. Je kan ook het gevoel hebben of de angst dat je sterft. Eigenlijk sterf je ook, sommige letterlijk, bij andere het slechts het ego, alles waar je nog vasthoudt aan het oude systeem.

Het is oké. Kan je ermee zijn? Aanwezig zijn met dat wat er nu is?


Weet je wat zo mooi is, alles herhaalt zich. Keer op keer. Tot we het kunnen ontvangen, werkelijk ontvangen. Insluiten ipv buitensluiten, bevechten, vermoorden, onderdrukken enz. We worden nu in quarantaine gezet, we worden gevangen gezet, we worden onder druk gezet. Heel letterlijk! En voor sommige nog (net) niet genoeg.
25 000 jaar zitten we hier al in...voor sommige toen al voelbaar voor vele niet. We spelen dit spel al heel en heel lang! En nu zitten vele bijna aan het einde van het game. Game over, game doorzien, game stopt, game splits... Ik heb geen idee...hoe het uiteindelijk zal verlopen/aflopen.

Wat ik wel mooi vind is dat het nu precies zo in scene wordt gezet. Heel letterlijk. Diep in de materie. En dat we het daar mogen voelen, ervaren, in elke cel. Dat we daar onze grens mogen herinneren, voelen, ervaren. Wie ben jij? Herinner je je keuze, het spel, je JA op je rol? Is het zo klaar of wil je er nog dieper in? Ergens wordt de druk zo groot dat je barst, breekt, je in je eigen donker het licht weer vindt. Ik geloof dat dat de reden is... En eenmaal je daar bent uitgekomen, hoe lang of diep je ook moet/mag/wil gaan. Als je aankomt bij de bron, je hart, dan ga je weer 'omhoog'. Je herinnert weer wat Eenheid is...de bron van jouw bestaan. Wie weet is de game dan over en gaan we samen bouwen aan een nieuw en prachtig bestaan.

Met Liefde, Julie

21Berry Berend Visser, Ilja Punt en 19 anderen 2 reacties 1 keer gedeeld Vind ik leuk Reageren Delen

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven