• Julie de Kinderen

Kom jij uit de kast?

Bijgewerkt op: 8 jan. 2019

Deze week mocht ik een prachtig en krachtig bericht lezen van een mooie vrouw! Ze liet me herinneren aan mijn tijd van 'uit de kast' te komen. Daarom deel ik graag met jullie mijn verhaal. Want ik weet hoe ik me heb gevoeld, jaren geleden. Angstig de deur op een kiertje gezet, maar al snel weer dicht getrokken. Niet wetende dat er zo vele andere ook in hun kast zaten!MIJN VERHAAL VOOR JOU


"Volgens mij zitten er heel veel lichtwerkers in hun kast...in België! En ja...het is zeker tijd om daaruit te komen. Jijzelf en de wereld hebben je 'nodig'...


Hierdoor alleen al creër je weer meer openheid voor andere dat ook te doen. En iedereen die nog in zijn/haar kast zit. Je zou eens moeten weten hoeveel er zijn zoals jij! Vanaf dat je eruit komt kan je de andere pas gaan ontmoeten. Wat een mooie wereld is dat?"


WAT IS EEN LICHTWERKER DAN

Een lichtwerker is hier op Aarde om, eerst zichzelf, dan de mensheid te helpen herinneren wie ze in essentie zijn. Een lichtwerker zal zichzelf leren healen en nadien klaar staan voor zijn medemens en de Aarde. Lichtwerk kan in vele domeinen plaatsvinden en heeft niets te maken met zweverig zijn.


Het is zelf zo dat u als lichtwerker eerst uzelf dient te (h)erkennen, volledig omarmen en 'aankomen' hier op Aarde. Jezelf in alles omarmen om zo uw werk hier op Aarde uit te kunnen voeren.


Uw 'taak' is als het ware al lang bepaald, het is enkel een kwestie van te luisteren naar wat je hart en ziel je ingeeft. Jouw pad zal je altijd vinden, al kan dit gepaard gaan met hindernissen. Deze zijn er net om je wakker te maken! Veel van de lichtwerkers kunnen niet meer functioneren in de huidige maatschappij. Kijk naar de vele mensen met burn - out, depressie, stress, vermoedheid, ... Allemaal signalen van jouw ziel!


DE WERELD IS IN TRANSITIE

Of jij het zelf al doorhebt of niet, de wereld is in transitie. Wij allemaal doorgaan een ophoging van frequenties...dagdagelijks! Deze frequenties maken het mogelijk voor ons om 'wakker te worden'. Kijk naar de dag van vandaag of nog maar 10 jaar geleden, het verschil van mensen die openlijk durven spreken over wie ze zijn en wat ze hier komen doen.


Daar waar tien jaar geleden healer, sjamaan, coach, kristallen, rituelen, meditaties, enz...voor 'geiten wollen sokken' waren dringt het nu door op alle lagen van de bevolking. Daar waar tien jaar geleden een sjamaan/healer verstopt was in zijn of haar eigen woonkamer komen ze nu buiten.


VERSTOPPERTJE SPELEN

Als kind komen we hier op Aarde, als ziel, als licht frequentie, in een lichaam. Doordat we hier in de materie moeten indalen moeten we onze frequentie verlagen. We komen hier op Aarde en meteen vergeten we het grootste deel van wie we zijn. Kinderen tot +/- 5 jaar kunnen vaak heel duidelijk herinneringen vertellen over hun sterren familie, inzichten, ideëen enzo. Afhankelijk in welk gezin en omgeving je terecht komt zal stilaan meer en meer vergeten worden. We leren onszelf wegstoppen.


Kinderen die nog contact hebben met de lichtwereld, natuurwezens zien, voorspellende dromen hebben, enz...worden uitgelachen, niet serieus genomen, hebben angst, er moet aan hen gewerkt worden, ze moeten 'normaal' worden, om mee te kunnen in de maatschappij. Vanaf dan gaan we verstoppertje spelen. We worden voor een groot deel in die kast gezet!


DE KERK EN ONS GELOOF

Daarboven op komt nog dat we nog beïnvloed zijn door de kerk. (momenteel waarschijnlijk minder) Maar toen ik naar school ging, een katholieke school, werd ons daar geleerd wat er in de bijbel geschreven staat. Thuis hadden we geen geloof. En al snel vond ik de bijbel raar en keerde me er totaal vanaf. Er klopte niets van! De kerk had mensen onderdrukt en dat klopte niet voor me. Er was dus niets, geen God. Gewoon dit wat ik waarnam. Ik ging de pubertijd in en ging nog meer verstoppertje spelen.


ONDERDRUKKING VAN ANGST EN PIJN

Diep vanbinnen voelde ik z'n ongeloofelijke pijn. Diep vanbinnen voelde ik zn ongeloofelijke angst. Waar was ik toch terecht gekomen??? In wat voor wereld leven wij? Waar is de liefde en de warmte gebleven? Waar is de Eenheid gebleven? Waarom maken mensen oorlog? En om wat?

Ik ging mijn pijn en angst onderdrukken door om te gaan met de meest populaire kinderen van school. Ik ging drinken en blowen. Ik paste me aan in de mate dat mogelijk was.

Maar dat hielp nog steeds niet. Ik wou tegen het systeem in gaan. Ik bleef kritisch. Ik bleef mijn eigen ding doen. Gelukkig was ik een koppige ram. En kon ik mijn eigenheid behouden.


EERSTE ONTWAKING

Toen ik twintig was woonde ik alleen, ik was verhuisd naar een stad en werd ziek, elke dag. Ik keek het nieuws en ik dacht dat de wereld zou vergaan. Na enkele maanden was het zo erg gesteld dat ik niet meer buiten kon komen. Elke dag was ik dood en dood moe en had ik enorme buikpijn. Na tientalle onderzoeken, waar er niets gevonden werd kwam ik bij een alternative arts terecht. (Waar we van thuis uit altijd naar de reguliere zorg zijn gegaan.)

Ik wandelde zijn praktijk binnen, de laatste hoop die ik had zeg maar. Hij keek me aan en ik begon te huilen. De herkennig in zijn ogen. Hij keek me aan en zei: Stop met alles wat jij aan het doen bent! En lees dit boek: "De aarde is slecht een leerschool." Ik stond op instorten, met CVS.

Thuis ben ik dat boek in één keer uit gaan lezen! WOW. Meteen wist ik weer wie ik was en wat er mis was gelopen. Ik voelde een vuur in mij dat er weer mocht zijn. Ik begon weer hoop te hervinden.

Mijn possitiviteit en ontwaken werden echter niet met open armen onthaald! Ik wilde iedereen in mijn omgeving vertellen wat ik had ontdekt. Echter, iedereen verklaarde mij voor zot. En na maanden overal op weerwoord te stuiten ging ik weer dicht.


IK HAD GEEN GELIJKE GEVONDEN

Mijn eerste ontwaken in 2004 werd er eentje van nog meer verbazing. Ik had gevonden wie ik was, maar blijkbaar was de rest van de wereld er niet klaar voor?

Ik ben na één jaar van mensen proberen overtuigen weer gestopt.

Ik ben mijzelf weer gaan aanpassen aan wat er van mij werd verwacht. Na het afstuderen ging ik een normale baan doen, 9 to 5.

Ook kwam kunstzinnig dynamisch coachen op mijn pad. Ik zou deze vier jarig opleiding gaan doen om weer in contact te komen met mijn eigen essentie en mijn passie voor creativiteit.

Daar mocht ik zo veel van mijzelf ontdekken...ik ging doorheen allerlei processen van mijn kind en jeugd traumas. En ik kon mijzelf uiten. Ik kwam tot rust.

Ik trouwde en kreeg kinderen. Huisje, tuintje, boompje.


EEN STER ONTWAAKT

In 2014 werd Thibo geboren. Mijn tweede zoon maakte de vlam voor de tweede keer in mij wakker. Deze vlam was uitgebroken tot een vuur dat tot op de dag va, vandaag niet meer te blussen is.


Mijn hart is zo opengegaan! Hij heeft mij komen laten zien dat ik geen keuze meer had. Het was daar in dat moment dat ik heb besloten, ik laat alles los, ik ben bereid alles te verliezen, maar niet mijn hart en niet mijn ziel!

Ik heb gekozen voor dit leven, hier en nu op Aarde. Om wakker te worden, om te groeien, om de mensheid hierin bij te staan.


DONKERE NACHT VAN DE ZIEL


Doorheen diepe transformatie processen ben ik steeds meer uitgekomen bij de kern van mijn ware wezen.


Na de scheiding en twee jonge kindjes, een burn - out, een burn - in, het stoppen van mijn baan en het straten van mijn eigen bedrijf kan ik nu zeggen, elke dag, elke sec, was de moeite waard!


Niets anders dan dit kom ik doen. Wakker worden en herinneren wie ik ben. Bijdragen aan deze groei voor andere en de wereld. Want de wereld is in transitie. En meer en meer en meer mensen zullen onze 'hulp' nodig hebben. Om zichzelf weer te herinneren wie ze zijn.


Zodat als zij hun deurtje open doen, wel die gelijke daar is.

Want het fijne is! De wereld en de mensheid is er nu wel klaar voor! Jij hoeft geen 10 jaar meer te wachten.

Alle processen op Aarde nu gaan zo veel sneller, gewoon omdat we worden ondersteund. Omdat er andere lichtwerkers ons reeds zijn voorgegaan. De paden en het licht al hebben vrijgemaakt, opgehoogd.


MIJN UITNODIGING AAN JOU

Ik nodig ook jou uit om uit die kast te komen. Want weet je. Er zijn er zo veel! Jij bent niet alleen! Wij wachten op jou! Jij mag nu wel helemaal jezelf zijn.

Je buurvrouw zit ook in haar kast, en je nicht of je neefje wie weet ook. Omdat we allemaal zo bang zijn van het oordeel van de andere. Kan je ook zien dat het misschien jouw eigen oordeel (nog) is? Kan je misschien zien dat het jouw eigen twijfel (nog) is?

Kan jij iets doen aan jezelf? Kan jij jezelf met heel je wezen omarmen en zeggen. JA! Dit ben ik! JA het is tijd dat ik mijzelf laat zien en horen.

Kan jij weer je hele wezen omarmen en alles wat je ooit in die kast (moest) verstoppen weer toelaten?

Neem dat kleine meisje/jongetje bij de hand en ga eens op zoek. Wat mocht er van je omgeving niet zijn? Herinner je je nog wie jij in wezen bent? En wat jij hier komt doen?


Tot snel!


OP AARDE, UIT JE KAST!


Love, Julie

165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven