SECURE BASE TEAM 

Op ons levenspad komen we allemaal mensen tegen die ons inspireren. Ze doen ons vaak ontwaken en ze herinneren ons weer aan de droom die in ons leeft. Zij spelen een bepaalde rol in hoe wij onszelf en de wereld (gaan) zien. Deze mensen zijn onze 'secure bases', ze dagen ons bewust of onbewust uit om doelen te bereiken die we nooit voor mogelijk hielden. Ze geven ons eigenlijk de kans om ons unieke potentieel (weer) aan te boren, ze geven ons de moed, kracht en uitdaging ons eigen pad aan te gaan. De droom die in ons verscholen ligt krijgt weer zuurstof en licht. Het is tijd om de droom te gaan leven! 

"Je hebt een groep mensen nodig die naast je lopen terwijl je je nieuwe leven aan het vormgeven bent. Dat hoeven niet je beste vrienden te zijn, vaak niet zelfs! Dit team moet bereid zijn op te komen dagen, behulpzaam te zijn, aandachtig zijn en reflecterend. Zo kan jij jezelf werkelijk zien en je uitgedaagd voelen om steeds opnieuw doorheen de angst te gaan om je droom te realiseren." 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Bijdrage: 280 euro

Duur: 

7 live bijeenkomsten - waar we werkelijk thema's gaan verdiepen.

Locatie: 

STUDIO 10.05

Ellermanstraat 61

2060 Antwerpen

Data voor de live momenten:

 12 september ' 19

 10 oktober ' 19

 7 november ' 19

 5 december ' 19

 16 januari '20

 13 februari '20

 12 maart '20

Inloop 19.00 uur.

Start 19.30 uur. 

Einde 22.00 uur.

Extra: 

• Besloten Facebook Groep. 

• SUPPORTER, 9 maanden abonnement van STUDIO10.05. (Ter waarde van 45 euro) 

Gebruik van STUDIO 10.05, indien vrij en gewenst voor extra bijeenkomsten. (Zelf samen te stellen.) 

• En alles wat jullie als team zelf creëren. 

 

Het SBT is een team met één zelfde intensie. Ze hebben een zielsmissie die hen roept. Deze zelfde missie is in afstemming voelbaar. Wanneer we ons verbinden met onze gezamenlijke missie zal er een synergie ontstaan. Door deze synergie gaat de energie stromen en worden zaken aangeraakt. Deze groep brengt je heling, herkenning en ook de drive, de passie en het vuur om wat met die zielsdroom te gaan doen ook. 

Neem contact op bij eender welke vragen. 

Het secure bases team is een groep van mensen die gelijktijdig aan het werk zijn om hun droom te materialiseren in de wereld. 

Deze droom gaat over je ware potentieel. Dit gaat over het zaadje dat in je leeft maar vaak nog enorm fragiel is en waar je geen helder beeld van hebt hoe je dit in de wereld wil vormgeven. 

Samen lopen we het pad, creëren we dit pad voor jou om deze droom in de wereld te zetten. 

Je sluit je aan bij het team, voor 7 live bijeenkomsten. Hierbij heb je dus een commitment naar jezelf en het team dat je bereidwillig bent en dat je aanwezig zal zijn! Dit is enorm belangrijk, dat je de JA voelt en hier ook werkelijk voor wil gaan. 

Als je een droom in de wereld wil zetten heb je 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen. Het team zal jou horen, zien, inspireren, uitdagen, spiegelen, motiveren, enz! Ze zijn hier om dezelfde reden als jij, hun droom manifesteren. Het zijn mede-scheppers in de grote shift die we ervaren op onze planeet. 

Als team zullen we aangesloten zijn op een besloten Facebook groep zodat je dagelijks in contact kan zijn, indien je dit wenst! Hier kan je ook vragen stellen en informatie met elkaar delen. Deze informatie is dan beschikbaar voor iedereen. 

We komen één maal per maand live samen in groep. In het live moment gaan we echt de verdieping in. 

Belangrijk is dat je je kan vinden in de team regels: 

1. Respectvol. 

2. Vertrouwelijk. 

3. Participerend. (hou je niet in!)

4. Stimulerend. (constructief, opbouwend, niet sceptisch of oordelend.) 

5. 100% eigen verantwoordelijkheid nemen voor je proces. (de groep is niet bedoeld om je in je persoonlijke issues te helpen.) 

Wat we WEL doen is naar gezamenlijke thema's duiken...in de zin van: bv. We komen gezamenlijk angst tegen als thema, dat ons weerhoudt om verdere stappen te zetten, dan kunnen we in de LIVE dag dit thema aangaan. bv. door een opstelling te doen. 

Het gaat dus om een verwant doel, het creëren van de droom die in ons leeft. Dit is een droom die we niet alleen kunnen en hoeven materialiseren. Het gaat namelijk om ontvangen, vertrouwen, stromen, samenwerking, verbinding, ontplooien enz. 

Wij als team komen regelmatig samen, dit om het verwantschap te voelen, versterken en bekrachtigen. In de live momenten kunnen we 'werken' aan gezamenlijke thema's. Hierdoor gaan we samen de verdieping in

Het gevoel van een familie om je heen te hebben die je onvoorwaardelijk steunen, aanmoedigen, motiveren, inspireren, een arm om je heen leggen of samen werken aan een intentie, een liefdevol veld of wat er nog meer mag ontstaan is vaak wat we hebben gemist als kind. 

Dit is de manier om nu voor jezelf te zorgen.  Dat jij dit creëert waardoor je aan je droom kan werken en je gedragen voelt door het geheel. 

Het is dus een geschenk aan jezelf, elkaar en de wereld. 

Doe jij mee? 

Een kort overzicht van hoe de 7 live momenten zullen opbouwen. Echter in elk moment gaan we invoelen wat er in de groep leeft. Hierdoor kan de werkelijkheid afwijken van wat er op de planning staat. 

1. Openen van de ruimte en het heilige vuur in onszelf. 

Inculsief commitment. 

2. Secure bases - Angst, veiligheid, blockades, doorstromen. 

Vlucht en vecht reflexen. 

3. Missie, droom en potentieel. 

4. Spreek deel en leef! 

5. Sta op! Uitreiken & ontvangen. 

6. De kracht die in jou besloten ligt. 

Doorzetten, motivatie, moed en beheersing. 

7. Let Love rule!