SUMMER SHIFT

Ben jij klaar om deze zomer een SHIFT te maken? Zowel op persoonlijk vlak als relationeel en op je werk. De zomer is dé ideale moment om deze shift te maken! Het is tijd om jezelf aan te pakken in plaats van bij 'de pakken te blijven zitten'. Enkel jij maakt deze keuze en ik sta je er graag in bij! 

Het is NU tijd dat ik mijn eigen leven in handen neem. De SHIFT zit in mijzelf en ik wil hiervoor mijn verantwoordelijkheid nemen. 

Ik ben klaar om mijn unieke potentieel te ont-dekken en dit in de wereld te brengen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

SUMMER SHIFT is een tijdelijk aanbod! 

Ben jij nu klaar voor een SHIFT in je leven? Klaar om te gaan leven naar wie jij werkelijk bent? Klaar om de baan te hebben waar jij stroomt en je niet steeds moet aanpassen, inhouden en leeg loopt. Dan is SUMMER SHIFT er voor jou! 

Bijdrage: 444 euro voor het totaal traject. 

Duur: 8 uur individuele begeleiding. 

Wanneer SUMMER SHIFT werkgerelateerd is dan kan je betalen met de loopbaancheques van de VDAB. Dan betaal je slechts 80 euro voor de 8 uur. Deze cheque heeft een waarde van 1100 euro! 

Locatie: 

STUDIO 10.05

Ellermanstraat 61

2060 Antwerpen

INNERSEED

Hondsberg 55

2910 Essen 

Extra: 

In het traject zijn ook afgestemde oefeningen die je thuis kan maken. Dit kunnen meditaties, visualisaties of andere opdrachten zijn. 

Ik kijk nu reeds uit naar eind september, omdat ik weet dat ik dan de vruchten zal oogsten waar ik nu voor werk. Ik heb deze kracht en moed in mijzelf om verandering aan te brengen in mijn leven. Ik ga het leven leven waarvoor ik hier gekomen ben! De zomer geeft mij kracht en energie om het pad te gaan wat voor mij bestemd is. Ik ga het aan, nu! 

SUMMER SHIFT is een traject van 8 uur persoonlijke begeleiding betreft jouw vraag. De zomer periode is de ideale moment om zaken 'aan te pakken'! We hebben er nu ook de energie voor. 

Waar heb jij het gevoel dat je tegenaan loopt? Of waar loop je vast? Heb je het gevoel leeg te lopen en kom je er niet 'doorheen'. Er is een SHIFT nodig! 

Zowel op persoonlijk vlak als op werkvlak komen steeds meer mensen op een punt dat ze 'niet meer kunnen'. Het niet meer kunnen resulteert vroeg of laat in (chronische) zieken, burn-out en erger. Het is dus aan jou om er NU wat aan te veranderen. 

Hoe ga je dit doen? 

Stap 1: is het te (h)erkennen. Ik kan niet meer. Ik loop leeg. Ik loop in rondjes. Ik loop tegen een muur aan. 

Stap 2: Ik wil hier weg! Dat is vaak voor vele nog dé oplossing. Weggaan uit de situatie, helpt hen. Voor een groot deel. Maar vroeg of laat kom je weer in dezelfde problemen terecht, enkel is het dan in een andere omgeving, of met een andere partner. 

Stap 3: Je besluit om ten diepste te gaan kijken naar jouw patroon. Je wil het werkelijk anders. Je neemt het besluit, tot de SHIFT in jezelf!

Stap 4: Je reikt uit, want dit kan je niet alleen. Je hebt iemand nodig die je spiegelt en in je eigen onderbewuste laat kijken. Je wil oude overtuigingen, patronen achter je laten en met een nieuwe frisse kijk jezelf ont-dekken. 

Stap 5: Je bent er klaar voor! De SHIFT heeft plaatsgevonden. Je gaat jouw eigen pad lopen. 

Zoals eerder geschreven, de SHIFT gaat over jou, vanbinnen heb je iets te transformeren, te veranderen, een keuze te maken. Of dit over je werk gaat of over jezelf, daar is geen verschil. 

Je werk is een verlengstuk van wie je bent. Daar kom je jezelf in tegen. Zo ook in relatie(s). 

Hoe is dit nu een unieke kans?

SUMMER SHIFT kan jij betalen met Loopbaancheques van de VDAB. Indien deze shift betrekking heeft in verband met je werk. Je wil ontdekken war jij steeds tegenaan loopt en je wil naar jouw ware kern gaan.  

Dan is SUMMER SHIFT te betalen met deze cheque voor 80 euro. Ter waarde van 1100 euro! 

Wanneer SUMMER SHIFT over privé zaken gaat, je relatie enz. Dan kan je nu uitzonderlijk, tem 21/09/2019 dit traject volgen voor 444 euro! (Dit komt op 55,5 euro per uur.) 

Ik zie dit enorm zitten maar heb nog vragen en wil graag een GRATIS kennismakings gesprek.