THEMA DAGEN

Herstel en verdiep het contact met je innerlijke kind. 

Ieder van ons heeft innerlijke kind delen in zich. Wanneer een innerlijk kind zich gehoord, gezien en veilig voelt gaat het met jou samenwerken! Dan geeft het innerlijke kind zich vrij. Ik ervaar dit als dat jouw ware potentieel kan gaan stromen. 

Je innerlijke kind staat in verbinding met jouw essentie, het wezen wie jij werkelijk bent. De bron van wie we zijn. 

Wanneer je weer in verbinding komt met jouw innerlijke kind zal je ook gekwetste delen tegenkomen. Dit zijn schaduw delen van jezelf. Ook deze heeft iedereen. Deze delen zijn je overlevingsmechanisme. 

Je bent je zo gaan aanpassen aan de omgeving dat je de verbinding met je ware kern bent verloren. En naar die kern zijn de meeste mensen op zoek. 

Al dan niet onbewust en al dan niet in de omgeving om hun heen. Zo geraak je steeds verder verwijderd van je eigen kern. 

Deze thema dagen zijn er om je bewust te worden van jouw innerlijke kind delen en om je relatie tot je innerlijke kind verder te helen. We gaan ons verdiepen in de meest voorkomende thema's die spelen bij innerlijke kind wonden en de daarbij horende overlevingsmechanismen.

Deze thema dagen zijn zo opgebouwd dat iedereen die reeds heeft gewerkt met innerlijk kind zich kan verdiepen. Maar ook mensen die nog niet zo vaak of nooit hebben gewerkt met hun innerlijk kind zijn welkom!

Door bewustzijn te krijgen op deze thema's en met deze delen in verbinding te komen laten ze ons los. Hierdoor kunnen we op een (meer) volwassen manier in het leven staan. En kan onze oorspronkelijke energie weer (meer) gaan stromen. 

Hierdoor ervaar je meer ruimte en vrijheid in je dagelijkse leven. Dit komt ten goede in je werk, je relaties en je dagelijkse leven! 

Wanneer een innerlijk kind zich gehoord, gezien en veilig voelt gaat het met jou samenwerken! Dan geeft het innerlijke kind zich vrij. Ik ervaar dit als dat jouw ware potentieel kan gaan stromen. 

Rise&Shine-4171-3.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Bijdrage: 220 euro voor de 5 thema dagen.

/ 55 euro per thema dag. (los) 

Data: (Door de Lock down zijn de data nog niet bekend.)

Nog niet bekend - Angstig

Nog niet bekend - Pleasen

Nog niet bekend - Grenzeloos

Nog niet bekend - Boos

Nog niet bekend - Kwetsbaar

Inloop 12:30 uur. 

Start: 13:00uur.

Afronding: 17:00 uur. 

We werken met allerhande methoden om naar deze thema's te duiken. Dit zowel op bewust als onbewust vlak. Via kunstzinnig dynamisch werk, Energetisch (healings) werk, rituelen en systemisch werk. 

Dit zodat jij weer in contact komt met je innerlijke kind en de verbinding verder kan herstellen. 

Locatie: 

De Oase Nieuwland

Geer 37

4243 JS Nieuwland NL

Extra: 

Je kan de hele reeks boeken of per los thema komen. 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Dit doe je door een mail te sturen. 

Het event volgen op Facebook kan via deze link

Wanneer je nog twijfelt of deze dagen aansluiting hebben bij jouw proces op dit moment kan je ook kiezen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen waar jouw verlangen en behoeften liggen. 

De thema' s waar we ons in gaan verdiepen zijn een van de meest voorkomende thema's die een invloed hebben op je dagdagelijkse leven. Ze komen voort uit jouw innerlijke kind wonden - aanpassing en overleving mechanismen.

- Angstig 

Jouw angsten en hoe deze je tegenhouden om dat te doen wat je zou willen doen. 

Welke angsten zijn nuttig en welke angsten zitten er nog steeds die je niet meer dienen. 

Waar ben je bang voor? Wat zou je willen durven? 


- Pleasen 

Ken jij jouw pleasegedrag? Waar is het ontstaan? Waar is het nuttig geweest? En dient het je nu nog? Wat heb jij zelf nodig? Durf je daarvoor te gaan? 

- Grenzeloos 

Voel jij grenzen aan? Die van jezelf? Die van een ander? Hoe ga jij met grenzen om? 

Grenzen zijn nodig om je veilig te voelen, om ruimte te creëren die jij nodig hebt. Sta jij op je plaats? En wie laat jij daarin toe? 

- Boos

Boosheid helpt je om je grenzen te voelen en te bewaken. Boosheid is een natuurlijke emotie die bij ons hoort. Echter er zit vaak heel veel onderdrukking op boosheid. Het is iets wat niet hoort. Vaak zit er ook angst, weerstand, schuldgevoel bovenop. Durf jij boos zijn? Durf jij je grens aan te geven? 

Wat maakt jou boos? Hoe ziet jouw boosheid eruit? Waar in je lijf voel je die boosheid? 

- Kwetsbaar 

In kwetsbaarheid zit ook net kracht. Kwetsbaar durven zijn hoort bij het mens zijn. Het hoort bij het leven. Onszelf kwetsbaar durven opstellen hoort ook bij onszelf openen voor het leven wat door je heen wil stromen. Wanneer je kwetsbaar durft zijn durf je werkelijk te leven en daar ontdek je dus ook net je kracht! 

Durf je in contact te treden met je kwetsbaarheid en met je kracht?

Wanneer deze thema's nog de overhand hebben dan houden ze je weg van het ervaren van ruimte, vrijheid, plezier, rust en leven! 

Het werken met deze thema's maakt dat ze zich gezien, gehoord en gevoeld worden. Ze mogen er zijn! En dit is het allerbelangrijkste wat je jouw innerlijk kind kan geven!

Ben ik welkom? Precies zoals ik ben? 

Als het gezien wordt, gevoeld, ervaren en het is welkom. Dan lossen deze thema's zich op. En jij krijgt als volwassenen de regie (weer) over jouw leven. 

Je kan dan gaan samenwerken, als liefdevolle moeder, beschermende vader en magische kind. 

Dan kan je het leven leven waarvoor je hier gekomen bent.