top of page

TIPS &  TOOLS

Ja, ik wil graag die eerste stap zetten! 

Zend me naar de pagina met je gratis werkbladen,

E - boek(en), inspiratie en bekrachtigingsoefeningen en meditaties zodat ik zelf aan de slag kan gaan. 

Ik zal jouw email opslaan in mijn mailinglijst, hierdoor kan ik je blijvend inspireren en op de hoogte brengen van nieuwe tips, oefeningen, aanbiedingen enz. Uiteraard kan jij jezelf in elke mail weer afmelden met één klik. 

"Als jij er klaar voor bent, dan zal alles op jouw pad komen om je te herinneren aan wie jij in essentie bent! " 

Wat leuk dat mijn tips & tools je aanspreken!

Ik deel deze tips & tools graag met jou zodat je nu al, zelf, een eerste stap kan maken. Op een heel laagdrempelige manier kan ik je zo inspireren, bekrachtigen en aanzetten tot het (terug) verbinden met je eigen kern. 

Vaak zijn het opdrachten die verbinding leggen met ons innerlijk kind. De ervaring leerde me dat ons innerlijke kind de brug is naar onze ware essentie. Daar huist ons potentieel en de drijfveer achter alles wat we doen! 

Terug in verbinding komen met je innerlijke kind maakt dat je terug in contact komt met wie jij in oorsprong bent. Los van de oude belemmerende patronen, overtuigingen, conditioneringen waarin je jezelf bent gaan aanpassen aan je omgeving. Waarin je jezelf en je kern verloren bent om er bij te horen, gezien en gehoord te worden. 

De tips & tools zijn onderverdeeld in werkbladen, e-boeken en meditaties. Deze zijn allemaal gratis te gebruiken in jouw proces momenteel. 

 

Ik begeleid mensen graag weer naar hun eigen kern! 

Als je hier nog vragen bij hebt, hoor ik ze graag van je. 

Met Liefde, 

Julie de Kinderen 

"Hoe zou het voor je zijn om weer in contact te staan met jouw ware essentie, jouw innerlijke kracht, jouw drijfveer, jouw levensenergie?"

"Julie, dank je wel voor deze krachtige ervaring. Confronterend om dat gekwetste kind te zien. Maar nu weet ik wel wat me vaak tegenhoudt. Ik ben er klaar voor om het in mijn armen te nemen."

"Wat bijzonder om zo oog in oog te staan met je oorspronkelijke deel, het gaf me een diep gevoel van herkenning en veiligheid. Ik was diep ontroerd omdat ik dacht dat ik mijn essentie kwijt was."

"Julie, dank je voor de prachtige begeleiding naar mijn gekwetste kind deel. Ik kan nu duidelijk zien wanneer ik haar in de steek laat. Ik kies ervoor om hiermee bewust en verantwoordelijk aan de slag te gaan. Dank je wel!"

"Dank je voor de oefening. Ik heb de oefening (schilderen) samen met mijn man gedaan. Het was mooi om dit samen te kunnen delen en er daarna samen over te kunnen praten. Ik vind het altijd verrassend wat er dan ontstaat. Het contrast was groot tussen de twee tekeningen maar ze pasten toch ook wonderlijk bij elkaar. Dankjewel voor de kans en de mogelijkheid om dit samen te delen. Dankjewel voor alles wat jij in de wereld brengt!"

bottom of page