Algemene voorwaarden

Lees hier 

onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier
Q&A
Links
Loopbaancheque_label.jpg
Lees hier meer informatie betreft 
praktische zaken. 
Locaties

INNERSEED

Hondsberg 55

2910 Essen 

STUDIO 10.05

Ellermanstraat 61

2060 Antwerpen

Contact
Julie de Kinderen
0032(0)475 24 56 51
julie@innerseed.be

Alles wat ik aan kan bieden ben ik zelf. Dit doordat ik jou kan ontmoeten en hierdoor iets aanraak wat wezenlijk is. 

Ergens wekt dit ook in jou, die droom, die nooit verloren is. 

© 2019 Julie de Kinderen

Alle rechten voorbehouden. 

MIJN AANBOD

Fall in love with taking care of yourself,  mind, body & soul

Bij Innerseed kan je terecht voor (job)coaching, energetisch werk, begeleiding, healing, remembering, workshops, groepswerk en langere trajecten, zowel in groep als individueel. 

 
COACHING
Energetische coaching sessie 
55 - 65 - 75  euro* 
60 min

Ontdek hier meer over de individuele sessies, die zowel live als online mogelijk zijn. Lees meer over de methoden en welke thema's aan bod kunnen komen. 

COACHING
Jobcoaching
10 euro* 
60 min

Klaar om je ware potentieel te ontdekken zodat je kan gaan doen waar jouw passie, energie en flow ligt. Ontdek hier wat jobcoaching voor jou kan betekenen. 

COACHING
Doorbraak sessie
280 euro 
Per dag

Ontdek hier wat we op een doorbraak dag kunnen doen als je het gevoel hebt dat je voor een 'doorbraak' staat, of wanneer je verlangt om een doorbraak te bereiken. We maken gebruik van opstellingen, voice dialoge, en meer om bewust te maken wat gezien wil worden. 

COACHING
your Seed within traject
700 euro 
Individueel traject

Als je het verlangen hebt voor een tijdje samen 'op reis' te gaan. De reis van je diepste verlangen, het zaadje, je potentieel dat tot leven wil komen. Hierbij loop ik graag aan je zijde mee. Samen ontdekken we laag per laag wat je momenteel nog tegenhoudt, blokkeert, we gaan samen weer terug naar jouw essentie.

En die wil geleefd worden! 

HEALING
Feed your Soul
50 euro 
60 min

Een Feed your Soul sessie is een energetische healing sessie. Je kiest ervoor om via al je zintuigen je lichaam en geest te voeden. De balans te herstellen en verbinding te maken met de 'laag onder de laag'. Ontdek hier meer over wat een Feed your Soul sessie je kan brengen. 

HEALING
Touch of Silence
90 euro 
120 min

Een Touch of Silence sessie is een combinatie van een  energetische coachings sessie en een healing sessie, opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel gaan we je vraag of intentie helder maken. In deel twee gaan we energetisch werken. We gaan naar 'de laag onder de laag'. Hier gaan we dus voorbij aan woorden en tunen in op jouw vraag. Sta open voor de antwoorden en ontvang. 

GROEPEN
OPEN CIRKEL
18 euro 
Per cirkel

We gaan gezamenlijk de cirkel in, waar we vooral in-tunen op verbinding en verdieping. Zo bieden we onszelf en elkaar de ruimte helemaal aanwezig te zijn. In deze aanwezigheid ontstaan de mooiste zaken.
Er is ruimte voor jouw authentieke zijn! 

GROEPEN
INNER CIRKEL
18 euro 
Per cirkel

Een cirkel voor enkel vrouwen, vrouwen die bewust kiezen om zichzelf te ont-dekken. Deze cirkel gaat over her-inneren. Over healing en over thuiskomen in alle betekenissen van het woord.

GROEPEN
SECURE BASE TEAM
280 euro 
7 live bijeenkomsten

Een team van mensen die ons uitdagen om doelen te bereiken die wij zelf nooit voor mogelijk hielden. Ze geven ons de kans om ons potentieel aan te boren dat reeds in ons zit. Vanuit deze veilige basis komen we meer bij onze moed, durf en kracht. Het zijn mensen die er voor je zijn, die je stimuleren om je vleugels uit te slaan. 

GROEPEN
DEEPEN YOUR ROOTS
85 euro
Per dag

Binnenkort meer informatie. 

GROEPEN
WORKSHOPS
85 euro 
Per dag 

Ontdek hier of er in de toekomst dag workshops worden aangeboden. Als er een thema is dat regelmatig terugkomt of een thema dat actueel is in het collectief dan bied ik een workshop aan. Zo kan je in groep werken aan bewustzijn, heling en transformatie. 

GROEPEN
INTENSIVE
'your true essence'
250 euro
3 maanden

Een diepgaand intensive traject. Hier ga je weer terug naar je essentie. Hierdoor zal alles zichtbaar worden wat je tegenhoudt van je oorspronkelijke zijn. In kleine groep komen we samen, waardoor het veld van bewustzijn extra wordt bekrachtigd. Je zal jezelf naakt en puur kunnen ervaren. 

Indien je graag een factuur ontvangt dan vermeld je dit bij de boeking samen met je officiële factuur gegevens. Alle vermelde prijzen op de website zijn excl. BTW. 

 
 
  • Pinterest Julie de Kinderen
  • Facebook Innerseed
  • LinkedIn Innerseed
  • Instagram Innerseed