AANBOD

Bij Innerseed kan je terecht zowel individueel als in groepsverband. Gaande van één individueel gesprek om je ergens helderheid in te brengen, je bij te staan of je te inspireren tot langere trajecten waarbij we samen een voor jou op maat gemaakt pad uitstippelen. 

Bij interesse vraag je jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Zo kunnen we beide ervaren of er een match is! Dat is het allerbelangrijkste in persoonlijk ontwikkelingswerk. Iemand naast je moet je kunnen vertrouwen, je moet je er veilig bij voelen en die persoon moet resoneren met het thema waar jij naar wil kijken. 

Zo niet zal je altijd met een leeg gevoel achter blijven en/of her-traumatisering. 

Innerseed gaat altijd uit van het bekrachtigen van jou als individu. Het gaat er dus om dat je weer zelfvertrouwen krijgt waardoor je je eigen stappen gaat maken. Ik sta naast je en begeleid je op dit pad. 

Een telefonisch kennismakingsmoment. 

+/- 20 min.

GRATIS

 

INDIVIDUEEL

Online begeleiding

1 losse online sessie.

+/- 50 min.

50 euro

Coaching gesprek

1 losse live sessie.

+/- 60 min.

65 euro. 

Wanneer je met een bepaald thema zit waar je even een helder licht op wil schijnen. Waar je graag iemand hebt die je spiegelt, aanmoedigt, ondersteund. Vanuit de chaos, angst, verdriet, ... weer ruimte creëren voor helderheid en de volgende stap. 

Uitgebreid intake gesprek

1 intake gesprek.

+/- 90 min. (Inclusief verslag en trajectvoorstel.)

90 euro. 

Wanneer je met bepaalde thema's in je leven vastloopt heb je vaak niet één concrete hulpvraag. Hierbij kan een uitgebreid intake gesprek fijn zijn. 

Dan kunnen we samen ontwarren waar je in vastloopt en kijken naar de essentie van je hulpvraag. Zo kunnen we helder krijgen welk traject op maat geschikt voor je zal zijn. En je verlangen helder maken waar ik jou in bij kan staan. 

Geboren worden op de Nieuwe Aarde

1 ruim dagdeel ter beschikking voor jou.

+/- 3 a 4  uur. 

222 euro. 

Wanneer je echt naar een bepaald punt toe wil werken heb je eigenlijk ruimte en tijd nodig. Zo kunnen we langzaam het veld opbouwen, ruimte creëren en zakken in je lijf. Wanneer we werken aan de opbouw van een veld, een veilig bedding waarin later alles kan ontstaan weten we nooit wat zich zal tonen. Wanneer het veld is opgebouwd en jij bent gezakt in de bedding kunnen we afpellen. Laag per laag naar de kern. Naar dat wat er zich op dat moment wil en kan laten zien. Op deze manier werken we echt naar een afronding toe. 

Dit soort werk kan je niet binnen een bepaalde tijdslimiet inplannen. Hiervoor heb je dus een ruim dagdeel nodig. 

Dit soort werk is overigens ook mijn passie! Je werkt in een verruimd bewustzijn waarin je nooit op voorhand weet wat zich zal laten zien. 

Dit soort werk gaat voor mij over geboren worden op de Nieuwe Aarde.

Wanneer je aangesproken wordt door dit werk dan boek je een half dagdeel bij me. Ik ben dan voor jou ter beschikking. 

Bij uitgebreide vragen wordt er meestal gekozen voor een traject op maat. Toch kan het in bepaalde gevallen ook nuttig zijn om één losstaande sessie te boeken. Zo kan je helderheid krijgen in een bepaald thema. Misschien vind je het ook gewoon fijn om eerst eens in een losse sessie kennis te maken met elkaar. 

Elk aanbod binnen de trajecten kan je dus ook als een LOS onderdeel boeken: 

LOS

Energetische (healing) sessie.

+/- 90 min per sessie.

100 euro. (Incl. producten)

LOS

Systemisch werk / Opstellingen / Voice Dialoge.

+/- 90 min per sessie.

95 euro. 

LOS

Creatieve / Kunstzinnige dynamische coaching. 

+/- 90 min per sessie.

100 euro. (Incl. materialen) 

 

TRAJECTEN

Online traject.

pakket van 7 sessies online.

+/- 50 min per sessie. 

340 euro. 

Het online traject is ideaal als je verdieping en begeleiding wenst bij een vraagstuk in je leven. Vele thema's kunnen ook via een online begeleidingstraject ondersteund worden. Vaak krijg je ook tussentijdse opdrachten waarmee je thuis verder aan de slag kan. Deze bespreken we dan online. 

Binnen dit traject is online begeleiding de basis versterkt door verscheidene opdrachten thuis. 

Loopbaanbegeleiding

7 uur met 2 loopbaancheques van VDAB. (België) 

2 x 40 euro.

Loopbaanbegeleiding kan je volgen met de erkende cheques van VDAB. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt 169 euro per uur!

Dit traject is enkel beschikbaar wanneer je recht hebt op loopbaancheques van VDAB. Binnen dit traject ligt de focus op jouw loopbaanvragen. 

Coaching traject.

pakket van 5 sessies.

+/- 60 min per sessie.

300 euro. 

Wanneer je met een hulpvraag zit is dit meestal niet in 1, 2, 3 opgelost. Een coaching traject van 5 sessies is een mooie manier om echt aan de slag te gaan met een bepaald thema. We gaan samen op pad naar de essentie. 

Binnen dit traject is coaching de basis. 

Creatief / Kunstzinnig  traject. 

pakket van 5 sessies.

+/- 90 min per sessie.

475 euro. (incl. alle materialen) 

In dit traject gaan we vooral werken op de onbewuste lagen. Via kunstzinnig werk kunnen we die lagen aanspreken waarvan we ons meestal niet bewust zijn. Kunstzinnig werk is ideaal om uit het hoofd naar het hart en je gevoel te gaan. Het Creatief / Kunstzinnig traject is aanbevolen wanneer we gaan werken met het innerlijke kind. 

Binnen dit traject is creatief werken de basis. 

Dit creatief werken kan in allerlei vormen zich aandienen, gaande van werken met klei, verf, potlood tot iets uitbeelden in de natuur. We gebruiken dat wat zich aandient en dus werkt voor jou.  

Combinatie traject - All in. 

pakket van 7 sessies.

+/- 90 min per sessie.

620 euro. 

In dit traject krijg jij de veilige ruimte om steeds dieper te zakken in je lichaam en jezelf volledig welkom te voelen met alles wat er zich in dat moment aandient.

Samen werken we toe naar jouw vraag en doel. Niet wetende hoe we dit gaan laten ontstaan. Elke sessie kijken we wat zich aandient in het moment. 

We werken vooral op gevoel, intuïtie en het alwetende veld van jouw bewustzijn. 

Hierin komen we tot de kern van jouw vraag/probleem. 

We werken via creatieve methoden, systemisch werk, energetisch werk, praten, spiegelen, de natuur in. Kortom alles wat zich aandient en past bij jou en je vraag in dat moment. 

Binnen dit traject is veiligheid en vertrouwen de basis. Jij mag er helemaal zijn, precies zoals je bent! 

Hierdoor leggen we de basis om te laten ontstaan wat wil ontstaan. 

 

We werken met die methoden die in dat moment bij jou en je vraag past. 

We werken naar een kern en naar jouw doel toe. 

Uitgebreid

persoonlijk begeleidingsprogramma.

combi van sessies, opstellingen werk, creatief werk en persoonlijke begeleiding. 

Full in pakket - 6 maanden tot 1 jaar. 

1333 euro. 

In dit persoonlijk begeleidingstraject kies je voor een ware transformatie. Om dit te bekrachtigen kies je iemand naast jouw zijde. We gaan intensief samenwerken om jouw leven te transformeren naar het leven waar jij van droomt. 

In dit pakket zit inbegrepen: 

6 maal +/- 60 min live sessie

3 maal +/- 90 min opstellingenwerk

3 maal +/- 90 min creatief kunstzinnig werk

6 maal +/- 50 min online begeleiding

Onbeperkt tussentijdse evaluatie en afstemming per mail. 

Tussentijdse opdrachten voor thuis. 

Dit pakket is gemaakt op basis van 6 maanden, je kan dit pakket verlengen tot 9 maanden en het blijft geldig tot één jaar. 

Binnen dit traject is ware transformatie de basis. Om echte transformatie in je leven aan te brengen is het noodzakelijk om verantwoordelijkheid te nemen en iemand naast je te zetten die je begeleid in jouw proces. Dit traject geeft je de nodige inzichten en doorbraakmogelijkheden met voldoende ondersteuning om je heen. 

Basic systemisch begeleidingstraject.

Opstellingen werk. 

4 maal +/- 90 min opstellingen werk. 

360 euro. 

 

Heel vaak zitten de antwoorden van hulpvragen in ons onderbewuste deel. Hierdoor helpen praat sessies maar zelden tot de kern. We hebben hierbij sessies nodig die je onderbewuste, je zielsniveau mee betrekken. Wat we weten kunnen we bewoorden, maar wat we niet weten kunnen we via kunstzinnig werk en/of opstellingenwerk naar de voorgrond brengen. Hierdoor ontstaat er heling op dieper niveau.  

Systemisch werk gaan veel verder dan de lagen die reeds bekend zijn. Het gaat erover dat jij op je eigen plek komt en de Liefde, je levensenergie, weer kan stromen. 

Binnen dit traject is systemisch werken de basis. 

Dit kan met opstellingen, voice dialoge, werken met poppetjes en klei, enz. 

Uitgebreid systemisch begeleidingstraject.

combi van sessies en opstellingen werk.

5 maal +/- 60 min sessie. 

4 maal +/- 90 min opstellingen werk.

650 euro. 

 

Heel vaak zitten de antwoorden van hulpvragen in ons onderbewuste deel. Hierdoor helpen praat sessies maar zelden tot de kern. We hebben hierbij sessies nodig die je onderbewuste, je zielsniveau mee betrekken. Wat we weten kunnen we bewoorden, maar wat we niet weten kunnen we via kunstzinnig werk en/of opstellingenwerk naar de voorgrond brengen. Hierdoor ontstaat er heling op dieper niveau.  

Systemisch werk gaan veel verder dan de lagen die reeds bekend zijn. Het gaat erover dat jij op je eigen plek komt en de Liefde, je levensenergie, weer kan stromen. 

Binnen dit traject is systemisch werken de basis. 

Dit kan met opstellingen, voice dialoge, werken met poppetjes en klei, enz. 

Energetisch (healing) traject. 

pakket van 5 sessies.

+/- 90 min per sessie.

475 euro. 

In dit traject krijg jij de veilige ruimte om steeds dieper te zakken in je lichaam en jezelf volledig welkom te voelen met alles wat er zich in dat moment aandient. Zo krijg jij en je lichaam de ruimte om te herstellen in vertrouwen en vanuit vernieuwd (lichaamsbewustzijn) zal je nieuwe keuzes maken. 

Binnen dit traject is lichaamsbewustzijn de basis.

Het gaat om veiligheid, vertrouwen, herstellen, bekrachtigen, helderheid en aanwezig zijn bij dat wat is. 

 

GROEPSVERBAND

Herstel en verdiep het contact met je innerlijke kind. 

5 thema dagen op De Oase Nieuwland.

44 euro per thema dag. 

Tijdens deze thema dagen gaan we verder in het helen van ons innerlijke kind. We gaan ons verdiepen in de meest voorkomende thema's die spelen bij Innerlijke kind wonden. 

Door bewustzijn te krijgen op deze thema's en met deze delen in verbinding te komen laten ze ons los. Hierdoor kunnen we op een (meer) volwassen manier in het leven staan. 

Hierdoor ervaar je meer ruimte en vrijheid in je dagelijkse leven. Dit komt ten goede in je werk, relaties, leven! 

Momenteel nog geen nieuwe data bekend. Bij interesse geef dit aan dan houd ik rekening met de door jou gekozen momenten. 

Transformatie weekend.

"maak de weg vrij voor meer bezieling."

Een weekend op De Oase Nieuwland.

Een uitgebreid weekend om in een veilige bedding diepgaande transformatie aan te gaan. 

Lees meer op de uitgebreide pagina. 

Leven vanuit wie jij werkelijk bent. 

Online groepstraject.

Besloten werkgroep waarin we een aantal avonden samen gaan werken aan bepaalde thema's.  

Momenteel nog geen nieuwe data bekend. Bij interesse geef dit aan dan houd ik rekening met de door jou gekozen momenten.

Gemengde cirkel - Oase Nieuwland

Tijdens deze cirkel komen mannen en vrouwen samen, we creëren van hieruit een veld waarin we elkaar echt kunnen horen, echt kunnen zien. De basis van dit veld gaat over veiligheid, gelijkwaardigheid, waarheid, vrijheid en verbinding.

Voor meer informatie neem je een kijkje op

De Oase Nieuwland. 

Secure Base Team

Een bekrachtigend groepstraject. 

Een vast team waarmee we samen een reis maken in het veld van veiligheid - onveiligheid. Waarin we elkaar werkelijk zien, horen, spiegelen, uitdagen, motiveren, bekrachtigen enz. 

Kortom jij bent welkom en wordt uitgedaagd te gaan leven wie jij werkelijk bent. 

Momenteel nog geen nieuwe data bekend. Bij interesse geef dit aan dan houd ik rekening met de door jou gekozen momenten.