top of page

AANBOD

Innerseed gaat altijd uit van het bekrachtigen van jou als individu. Het gaat er dus om dat je weer zelfvertrouwen krijgt waardoor je je eigen stappen gaat maken. Ik sta naast je en begeleid je op jouw pad. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek | Gratis | +/- 20 minuten

"Ben jij klaar om jezelf welkom te heten? "

"Laten we naar binnen duiken, op zoek naar dat zaadje in jou!"

Dan ben je bij Innerseed aan het juiste adres. Laten we dit samen doen! Gaande van een individueel gesprek om je ergens helderheid in te brengen, je bij te staan of je te inspireren tot diepgaande trajecten waarbij we samen een op maat gemaakt pad voor jou uitstippelen. 

Bij uitgebreide vragen wordt er meestal gekozen voor een traject op maat. Voordat we een traject opstarten beginnen we vaak met een intakegesprek. Hierin wordt de kern van jouw vraag blootgelegd waardoor je traject op maat meer aansluiting heeft met dat wat jij wenst.

 

Uiteraard ben je ook heel welkom voor een eenmalige sessie!

Weet wel dat telkens losse sessies minder diepgaand werken dan een traject waarvoor je echt je commitment geeft. Vaak als je moeilijke thema's en/of belemmerende patronen tegenkomt is het fijner als je toch die 'druk' ervaart om verder te doen. 

Saboterende en belemmerende patronen zorgen er anders voor dat je ermee stopt. 

Best start je met het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek kan je al je vragen stellen en kunnen we beide ervaren of er een match is! Dat is het allerbelangrijkste in persoonlijk werk. Iemand naast je moet je kunnen vertrouwen, je moet je er veilig bij voelen en die persoon moet resoneren met het thema waar jij naar wil kijken. 

Zo niet, kan je met een leeg gevoel achter blijven en/of kan je in her-traumatisering gaan. 

Hieronder krijg je een overzicht van verschillende mogelijkheden. 

Zoals eerder gezegd zullen we altijd samen kijken naar een traject op maat. Dit zijn dus slechts voorbeelden. 

Kijk hier voor de standaardtarieven sinds 1 april 2023. 

Rise&Shine_Rise en Shine-1601.jpg

INTAKE GESPREK

Wanneer je met bepaalde thema's in je leven vastloopt heb je vaak niet één concrete hulpvraag. Hierbij kan een uitgebreid intake gesprek fijn zijn. 

 

Hier kunnen we samen ontwarren waar je in vastloopt en kijken naar de essentie van je hulpvraag. Zo kunnen we helder krijgen welk traject op maat geschikt voor je zal zijn. Ook maken we jouw verlanger helder waar ik jou precies in bij kan staan.

 

Na het intakegesprek heb jij je vraag en de thema's die spelen helder. Je krijgt van mij een samenvatting en een trajectvoorstel. 

INTAKE | 90 minuten | 115 euro. 

Moderne werkplek

ONLINE TRAJECT

Het online traject is ideaal als je verdieping en begeleiding wenst bij een vraagstuk in je leven. Vele thema's kunnen ook via een online begeleidingstraject ondersteund worden. Vaak krijg je ook tussentijdse opdrachten waarmee je thuis verder aan de slag kan. Deze bespreken we dan online. 

Binnen dit traject is online begeleiding de basis versterkt door verscheidene opdrachten thuis. 

PAKKET | 7 sessies van 50 min | 420 euro. 

Verandering

COACHING TRAJECT

Wanneer je met een hulpvraag zit is dit meestal niet in 1, 2, 3 opgelost. Een coaching traject van 5 sessies is een mooie manier om echt aan de slag te gaan met een bepaald thema. We gaan samen op pad naar de essentie. 

Binnen dit traject is coaching de basis. 

PAKKET | 5 sessies van 60 min | 385 euro. 

Rise&Shine-4556.jpg

LOOPBAANBEGELEIDING

Wanneer jouw hulpvraag betrekking heeft op jouw loopbaan. 

Loopbaanbegeleiding kan je volgen met de erkende cheques van VDAB. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt maar 40 euro voor een loopbaancheque. 

Dit traject is enkel beschikbaar wanneer je recht hebt op loopbaancheques van VDAB. Binnen dit traject ligt de focus op jouw loopbaanvragen. 

Voor meer informatie kijk je onder thema's bij loopbaan.

LOOPBAANCHEQUES | 7 sessies van 60 min |
2 x 40 euro met cheques van VDAB

Rise&Shine-4138.jpg

SYSTEMISCH TRAJECT 

Het systemisch begeleidingstraject voor heling van de onbewuste lagen. Kom thuis in jezelf.

 

Heel vaak zitten de antwoorden van hulpvragen in ons onderbewuste deel. Hierdoor helpen 'praat sessies' maar zelden tot de kern. We hebben hierbij sessies nodig die je onderbewuste, je zielsniveau mee betrekken. Wat we weten kunnen we bewoorden, maar wat we niet weten kunnen we via kunstzinnig werk en/of opstellingenwerk naar de voorgrond brengen. Hierdoor ontstaat er heling op dieper niveau.  

Systemisch werk gaan veel verder dan de lagen die reeds bekend zijn. Het gaat erover dat jij op je eigen plek komt en de Liefde, je levensenergie, weer kan stromen. 

Binnen dit traject is systemisch werken de basis. 

Dit kan met opstellingen, voice dialoge, werken met poppetjes en klei, enz. 

PAKKET | 4 sessies van 90 min | 460 euro. 

Rise&Shine-4108.jpg

CREATIEF TRAJECT 

In dit creatief/kunstzinnig traject gaan we vooral werken op de onbewuste lagen. Via kunstzinnig werk kunnen we die lagen aanspreken waarvan we ons meestal niet bewust van zijn. Kunstzinnig werk is ideaal om uit het hoofd naar het hart en je gevoel te gaan. Het creatief/kunstzinnig traject is zeker aanbevolen wanneer we gaan werken met het innerlijke kind. 

Binnen dit traject is creatief werken de basis. 

Dit creatief werken kan in allerlei vormen zich aandienen, gaande van werken met klei, verf, potlood tot iets uitbeelden in de natuur. We gebruiken dat wat zich aandient en dus werkt voor jou.  

Alle materialen inclusief.

PAKKET | 5 sessies van 90 min | 600 euro. 

laptop

ONLINE BEGELEIDING

Een eenmalige losse online sessie. 

Wanneer je met een bepaald thema zit waar je even een helder licht op wil schijnen. Waar je graag iemand hebt die je spiegelt, aanmoedigt, ondersteund. Vanuit de chaos, angst, verdriet, ... weer ruimte creëren voor helderheid en de volgende stap. 

SESSIE | 1 sessie van 50 min | 60 euro. 

20170523_1013__MG_1640.jpg

COACHING SESSIE

Een eenmalige losse coaching sessie. 

Wanneer je met een bepaald thema zit waar je even een helder licht op wil schijnen. Waar je graag iemand hebt die je spiegelt, aanmoedigt, ondersteund. Vanuit de chaos, angst, verdriet, ... weer ruimte creëren voor helderheid en de volgende stap. 

SESSIE | 1 sessie van 60 min | 77 euro. 

Rise&Shine-4120-2.jpg

SYSTEEM SESSIE

Een eenmalige losse sessie systemisch werken/opstellingenwerk.

Wanneer je met een bepaald thema zit waar je even een helder licht op wil schijnen. 

Bij systemisch werken werken we in het 'alwetende veld', hierdoor komen er zaken aan het licht, in jouw bewustzijn, die tot hiertoe verborgen bleven. Je krijgt antwoord/inzicht in het vraagstuk wat je op dat moment hebt.

SESSIE | 1 sessie van 90 min | 115 euro. 

IMG_0739.JPG

CREATIEVE SESSIE

Een eenmalige losse sessie creatief/kunstzinnig werk.

Wanneer je met een bepaald thema zit waar je even een helder licht op wil schijnen. 

Bij creatief/kunstzinnig werken kan je werken in de gevoelslagen van jouw onderbewuste. Zo kunnen zaken die tot hiertoe verborgen lagen boven komen. Je kan makkelijker uit je hoofd naar je hart en je gevoel. Je innerlijke kind is altijd blij met creatief/kunstzinnig werken. 

Alle materialen inclusief.

SESSIE | 1 sessie van 90 min | 120 euro. 

Gelukkige Familie in het Park

KIND&GEZIN TRAJECT 

Voor een kind- en gezinsbegeleidingstraject zal ik werken in samenwerking met Lore Coppens van Feel-it. 

Op deze manier kunnen wij de volwaardige kwaliteit waarborgen om iedereen binnen het gezin de gepaste hulp te bieden.

Voor meer informatie over kind -en gezinsbegeleiding kan je een kijkje nemen op de website van Feel-it of vraag je je gratis kennismakingsgesprek aan. 

PAKKET | Meer informatie bij Feel-it. 

IMG_0993.JPG

SPIEGEL KIND

Bij spiegelkind gaat het over de spiegel die jouw kind je voorhoudt. Wat is er dat je raakt in je kind? Waar heb je moeite mee? Wat is het dat jouw kind je wil vertellen?

Als Kindertolk zal ik de boodschap van je kind, samen met jou hulp, vertalen voor je. 

Hieruit komt een rakende boodschap die jou zal helpen om meer heel te worden in jezelf. Hierdoor herstel het gedrag van je kind zich. Jullie relatie zal liefdevoller zijn en je verstaat wat je kind tegen je 'zegt.' 

PAKKET | 3 - 5  sessies van 60  - 90 min | 77 euro/uur.  

bottom of page