top of page

Intuïtief maak ik verbinding op zielsniveau, mijn kwaliteit is dat ik de mens zie in zijn of haar potentieel. Hierdoor kan ik jou bijstaan om je te herinneren waar dat potentieel in je verscholen ligt. Je leert eerst weer contact te maken met jouw innerlijk zaadje en vandaaruit ga je stap per stap jouw droom materialiseren. 

LEVENSPAD

Al mijn hele leven voelde ik me 'anders'. Ik wist zeer jong dat ik een enorm grote creatie kracht had. En dat ik dingen kon zien of aanvoelen die later zouden plaatsvinden. Echter hier kon ik toen nergens mee terecht want het werd bestempeld als dromerig en niet realistisch. Gelukkig kon ik me vele jaren voeden in de natuur. Want als jong meisje leefde ik samen met mijn familie aan de rand van een beschermd natuurgebied. Ik kon me verbinden met de natuur en mijzelf. Ik voelde me krachtig, gezond en gelukkig.

Later toen ik ging studeren en in een stad wonen kreeg ik vele uitdagingen op mijn pad. Vanaf mijn achttiende ben ik dus bewust op zoek gegaan naar de zin van ons bestaan. Doordat mijn lichaam me telkens weer signalen gaf was ik verplicht om hier dieper op in te gaan. En zo begon mijn bewuste avontuur.

Tien jaar geleden volgde ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Hierin kon ik mijn creativiteit, levensenergie en flow helemaal omarmen. 

Dit was de start van verschillende opleidingen, workshops, cursussen, intensives, verdiepingsreizen, healings, meditaties, enzo...

In het begin 'op zoek naar' en vanuit 'ik heb nog wat nodig' en later vanuit interesse en voelen 'hier mag ik zijn', zodat er weer een nieuwe poort geopend wordt. 

De dag van vandaag weet ik dat alles reeds in mij zit, dat ik nergens nog wat 'hoef te halen'. Alles wat ik nodig heb om mijn unieke missie neer te zetten zit reeds in mij verscholen. Het enige wat ik hoef te doen is mijn verantwoordelijkheid nemen om mijzelf steeds te zuiveren, zodat de stroom van Leven, Liefde en Licht door me heen kan stromen zodat het innerlijk zaadje ruimte en voeding krijgt om te groeien en bloeien. 

Dit is voor mij dé reis van steeds meer tot de essentie komen van wie ik, en alle levende wezens, in essentie ben/zijn en dit uit te dragen hier op Aarde. 

Je levensmissie staat ten dienste van, je eigen groei maar heeft ook een commitment aan de wereld. Als jij innerlijk groeit biedt je tegelijk groei aan de wereld. 

Julie de Kinderen

Mensen terugbrengen naar hun eigen zielkern is mijn passie, daaruit ontstaat leven. We weten weer wat er diep in ons verscholen ligt, wanneer je dit ontdekt kom je ook al je belemmerende overtuigingen en oude patronen tegen. Deze doorzien, doorvoelen en alsnog jezelf bij de hand nemen en stap per stap jouw unieke pad lopen is waar ik je bij wil inspireren. Op verschillende manieren en met verschillende methoden sta ik naast jouw zijde. Zo kan jij in je eigen kracht en verantwoordelijkheid komen. Met de nodige hulp, en aanmoediging. Het gaat erom dat jij je eigen droom durft te realiseren. De roep van jouw hart en ziel gaat leven. Durf je je eigen levensenergie weer laten stromen. En jouw unieke gift in de wereld brengen. Graag nodig ik jouw uit dit samen, met zo velen, te gaan doen. De keuze is aan jou!

HOE ANDEREN MIJ ERVAREN

"Ik ervaar dat je voor waarheid wil gaan en dat vind ik super krachtig, ook dat je bereidt bent om te ervaren wat nog niet ervaren kon worden. Dat je weet dat je heel bent en toch ook eerlijk bent over alles wat er nog voelbaar is. Ja dat gaat voor mij over werkelijkheid en authenticiteit. Je delen ervaar ik als krachtig en oprecht."

"Uit mijn losse pols woorden als: sprankelend; prikkelend; liefde in de meest brede zin van het woord en vooral gevoel; out-of-the-box-denkend; uitdagend; beide voetjes op de grond; radicaal; face the crowd; in bepaalde opzichten ook eindeloos; vertrouwen tot op zekere hoogte; sing your own song; und so weiter. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen enkele pretentie om jou de "juiste" woorden aan te reiken. Wat ik doe is op een liefdevolle en vooral respectvolle (dat woord hoort ook bij jou) manier jou iets in de vorm van een feedbackje aan te reiken. Succes!"

"Het onbekende bekend maken. Zonder oordeel. Je connectie met het groter geheel en toch je weg blijven bewandelen. Geaard en verbonden met spirit. Geven en ontvangen. Mannelijk en vrouwelijk. Balans, perfect imperfect."

Puur

Lieve Julie ik vind jou een prachtig authentiek puur wezen!

Hart op je tong, uitnodigend, zonder oordeel, come as you are, doorvoelend, liefdevol.

Zachte kracht

LevensOnderZoekSTER

Openheid, durven de uitdaging aan te gaan om onder de zichtbare lagen te gaan.

Authenticiteit
Echtheid
Rauw
Geen excuses
Liefde

"Voor mij sta jij voor echtheid.
Jezelf laten zien keer op keer met alles wat er is... transparant open menselijk verbonden met jezelf het leven en de natuur. Ook draag je de 'ancient wisdom' uit en voel je bovenal en altijd aan als een ancient sister priesteres. Syncroniciteit en een gedeelde weg."

"Voor mij; je zichtbaarheid ( jezelf laten zien) , je ruimte in nemen, vind ik heel sterk, vooral vanuit de stroom van bezield leven. (niet bang om met je hoofd boven het maaiveld uit te steken) / je creëert mee een canon waardoor de ander, resonantie voelt, en bevestigd wordt in zijn innerlijk weten."

Rust uitstralen, zachtheid

Transparant....kristallijn.....holding space 

Essentie, authenticiteit, puur, zachte kracht, rust

"Julie, tijdens de Rise & Shine was ik ontzettend onder de indruk van jouw sterke aanwezigheid die iets magisch teweeg bracht in de groep maar vooral bij een tienermeisje die jij kon dragen en transformeren van een droevig kind naar een stralend vitaal meisje...je hebt een fantastische gave...koester ze...draag er zorg voor...ik zag nog nooit iemand in groep op die tijd zo transformeren...top!"

Zachtheid

"Voor mij het soort ‘coach’ waar ik samen mee en van wil leren... Omdat je weet dat er altijd meer is, altijd dieper... Omdat je open en eerlijk afpelt, laag na laag en nooit een muur zet van ‘het grote gelijk’... En dat ervaar ik als ongelooflijk krachtig."

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

"Wanneer jij je veilig en vertrouwd voelt dan kan je zakken en thuiskomen in jouw lichaam, in jouw zijn. In de kwetsbare delen en in de krachtige delen. Samen ontdekken wat daar verscholen ligt is mijn passie!" 

Bedankt! Bericht verzonden.

ERVARING

Filiaal manager, Kunstzinnig Dynamisch coach, bezielster van Maison des Artistes, Reiki healings, Aura Soma healings, Grote kunstenaars in het klein, heART, Life Designer, Traject begeleider, Workshop begeleider RISE&SHINE, Talking Cirkels, Healing Cirkels, Loopbaanbegeleiding, Intuïtief ziels missie coach, Opstellingen werk met de Archetypen, Touch of Silence healings, Heart & Soul coach, Touch of Silence retraite. 

OPLEIDING

Vrije beeldende kunsten, Interior design, Meubel ontwerp, Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Usui Reiki, Ontmoeting met jezelf, Shamballa Reiki, Aura Soma - Foundation class, Aura Soma - Listening to the star within, Aura Soma - Essentials,  Festival van de Liefde, Reinvent yourself, Trust the money, Levens en zielsmissie coach, Collective Trauma - Mysticism - Integration, Golden member van Coach Café, Intensive Heilige missie, Facilitator familieopstellingen. 

SAMENWERKING

Knipsel.JPG

INNERSEED is verbonden aan DE OASE. 

DE OASE is een bewustwordingcentrum en krachtplek die je uitnodigt thuis te komen bij jezelf. 

In samenwerking met DE OASE bieden wij diverse mogelijkheden aan. 

Live één op een sessies kunnen plaatsvinden op DE OASE. Alsook workshops, groepen en korte en lange verblijven. 

Meer informatie kan je terugvinden op de website van DE OASE

Blend_CognacBlauweAchtergrond_RGB_Tekeng

INNERSEED werkt samen met BLEND* voor de jobcoaching.

 

​*BLEND is een erkend loopbaancentrum. Dit betekent dat je met loopbaancheques* kan betalen. Je betaalt dan slechts 80 euro voor 8 uur individuele begeleiding ter waarde van 550 euro. 

*Loopbaancheques bestel je bij VDAB via deze link of door het nummer 0800/30700 te bellen. Eén loopbaancheque kost 40 euro en geeft je recht op 4 uur begeleiding. In totaal heb je recht op 2 loopbaancheques. Je kan dus 8 uur loopbaancoaching volgen voor slechts 80 euro. ​

Knipsel.JPG

INNERSEED werkt sinds kort samen met FEEL-IT! kindercoaching. 

Hierin begeleid ik graag kinderen en hun ouders onder supervisie van Lore Coppens, Kinderpsycholoog. Samen met het team bij Feel- it! Begeleiden wij ouders en kinderen om te worden wie ze werkelijk zijn! 

Dit doen we door hen en hun omgeving pragmatische handvaten aan te reiken die hun persoonlijke groei en ontspanning bevorderen.
 

16830907_183287488826069_189541692964386

RISE&SHINE was een community in samenwerking met Aurélie de Kinderen. RISE&SHINE heeft jou uitgenodigd om je eigen uniekheid te gaan ervaren, te gaan ontdekken wie jij werkelijk bent! Samen hebben we hiervan de grootsheid ervaren!

 

RISE&SHINE dankt jullie allen!

 

 

 

Eind 2017 hebben we de website van RISE&SHINE offline gehaald.

maison_des_artistes_logo_kleur_rgb.png

Julie de Kinderen is ook bezielster van Maison des Artistes. In 2015 ben ik gestart met Maison des Artistes, een droom die uit is gekomen. Hier is het kunstzinnige coaching werk ontstaan. De boodschap van Maison des Artistes was er eentje van eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

"In oorsprong zijn we allemaal kunstenaars, kunstenaars van ons eigen leven. Hoe we ons leven vormgeven bepalen we zelf."

 

 

Eind 2018 heb ik de website offline gehaald. Alles wat ik te bieden heb valt ook onder Innerseed. ​

bottom of page