top of page

BEZIELSTER

Ik ben Julie de Kinderen en Bezielster van Innerseed. 

Met de geboorte van Innerseed, in de winter van 2017 wist ik dat ik samen met Innerseed mijn pad nog zou lopen. Dit pad zou zich steeds meer openen en verdiepen. Daar waar Innerseed de boodschap van het zaadje in zich droeg heeft er zich enorm veel geopend in mij en zo ook in Innerseed! 

Door mij over te geven aan wie ik in wezen ben en wat ik hier kom doen ipv wat ik wil doen of moet doen is het steeds meer duidelijk geworden wat dit zaadje precies is. 

Deze boodschap gaat dus over wie wij in essentie zijn weer herinneren. We bevrijden hierbij ons innerlijke kind! Dit kind draagt namelijk onze essentie nog bij zich. We gaan doorheen al onze overlevingsmechanismes en trauma stukken heen terug naar de bron, dat wat we zijn.

Deze droom wil geleefd worden! En jouw innerlijke kind draagt daar de schat. Jouw innerlijke kind is ook jouw bron van levensenergie! Het wacht daar geduldig op jou tot je komt. 

Het maakt dus eigenlijk niet uit wat het thema is waar je momenteel hulp bij nodig hebt. Of het nu op het gebied van werk, relatie of gezin moeilijk loopt. Misschien heb je het even heel moeilijk met jezelf. Uiteindelijk werkt alles als een spiegel voor je. Het laat je zien wie jij nu bent. Als je werkelijk verandering wil dan komt dat van binnenuit. 

Laten we daarom naar binnen duiken, op zoek naar dat zaadje in jou. Laten we dat zaadje koesteren met de grootste Liefde die je in je hebt. Laten we dat zaadje warmte geven, voeding, water en moed. Zodat het kan opgroeien tot de prachtige bloem, plant of boom die het in zich draagt. 

En dat is ieders unieke potentieel! 

Ik help je graag op weg.

Met Liefde, 

Julie de Kinderen 

Afbeelding Julie.jpg

"Mijn passie is om samen met jou naar binnen te duiken op zoek naar die innerlijke zaadjes zodat we allemaal kunnen uitgroeien tot die prachtige bloem, plant of boom die we in wezen zijn. Zodat iedereen zijn of haar eigen uniek potentieel mag leven op Aarde!"

Innerlijk kind.webp

"Some call me a dreamer, some will call me a seeker. One who follows her stars on a quest for the truth. But every believer holds a deep hidden memory. Of a time when the earth was a flower in bloom".

 

Al mijn hele leven voelde ik me 'anders'. Ik wist zeer jong dat ik een enorm grote creatie kracht had. En dat ik dingen kon zien of aanvoelen die later zouden plaatsvinden. Echter hier kon ik toen nergens mee terecht want het werd bestempeld als dromerig en niet realistisch. Gelukkig kon ik me vele jaren voeden in de natuur. Want als jong meisje leefde ik samen met mijn familie aan de rand van een beschermd natuurgebied. Ik kon me verbinden met de natuur en mijzelf. Ik voelde me krachtig, gezond en gelukkig.

Later toen ik ging studeren en in een stad wonen kreeg ik vele uitdagingen op mijn pad. Vanaf mijn achttiende ben ik dus bewust op zoek gegaan naar de zin van ons bestaan. Doordat mijn lichaam me telkens weer signalen gaf was ik verplicht om hier dieper op in te gaan. En zo begon mijn bewuste avontuur.

Meer dan vijftien jaar geleden volgde ik de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach. Hierin kon ik mijn creativiteit, levensenergie en flow helemaal omarmen. 

Dit was de start van verschillende opleidingen, workshops, cursussen, intensives, verdiepingsreizen, healings, meditaties, enzo...

Wie interesse heeft in de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd klikt hier. 

In het begin 'op zoek naar' en vanuit 'ik heb nog wat nodig' en later vanuit interesse en voelen 'hier mag ik zijn', zodat er weer een nieuwe poort geopend wordt. 

De dag van vandaag weet ik dat alles reeds in mij zit, dat ik nergens nog wat 'hoef te halen'. Alles wat ik nodig heb om mijn unieke potentieel neer te zetten zit reeds in mij verscholen. Het enige wat ik hoef te doen is mijn verantwoordelijkheid nemen om mijzelf steeds te zuiveren, zodat de stroom van Leven, Liefde en Licht door me heen kan stromen zodat het innerlijk zaadje ruimte en voeding krijgt om te groeien en bloeien. 

Dit is voor mij dé reis van steeds meer tot de essentie komen van wie ik, en alle levende wezens, in essentie ben/zijn en dit uit te dragen hier op Aarde. 

En zo bij te dragen aan 'de hemel op aarde leven'.

RECENSIES

Wat anderen hebben geschreven over mij. 

Klanten

"Het onbekende bekend maken. Zonder oordeel. Je connectie met het groter geheel en toch je weg blijven bewandelen. Geaard en verbonden met spirit. Geven en ontvangen. Mannelijk en vrouwelijk. Balans, perfect imperfect."

20170523_1419__MG_1947.jpg

"Voor mij het soort ‘coach’ waar ik samen mee en van wil leren... Omdat je weet dat er altijd meer is, altijd dieper... Omdat je open en eerlijk afpelt, laag na laag en nooit een muur zet van ‘het grote gelijk’... En dat ervaar ik als ongelooflijk krachtig."

"Ik ervaar dat je voor waarheid wil gaan en dat vind ik super krachtig, ook dat je bereidt bent om te ervaren wat nog niet ervaren kon worden. Dat je weet dat je heel bent en toch ook eerlijk bent over alles wat er nog voelbaar is. Ja dat gaat voor mij over werkelijkheid en authenticiteit. Je delen ervaar ik als krachtig en oprecht."

"Openheid, durven de uitdaging aan te gaan om onder de zichtbare lagen te gaan."

"Uit mijn losse pols woorden als: sprankelend; prikkelend; liefde in de meest brede zin van het woord en vooral gevoel; out-of-the-box-denkend; uitdagend; beide voetjes op de grond; radicaal; face the crowd; in bepaalde opzichten ook eindeloos; vertrouwen tot op zekere hoogte; sing your own song; und so weiter. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen enkele pretentie om jou de "juiste" woorden aan te reiken. Wat ik doe is op een liefdevolle en vooral respectvolle (dat woord hoort ook bij jou) manier jou iets in de vorm van een feedbackje aan te reiken. Succes!"

"Lieve Julie ik vind jou een prachtig authentiek puur wezen!"

"Voor mij sta jij voor echtheid.
Jezelf laten zien keer op keer met alles wat er is... transparant open menselijk verbonden met jezelf het leven en de natuur. Ook draag je de 'ancient wisdom' uit en voel je bovenal en altijd aan als een ancient sister priesteres. Syncroniciteit en een gedeelde weg."

"Essentie, authenticiteit, puur, zachte kracht, rust."

"Transparant....kristallijn.....holding space. "

"Julie, tijdens de Rise & Shine was ik ontzettend onder de indruk van jouw sterke aanwezigheid die iets magisch teweeg bracht in de groep maar vooral bij een tienermeisje die jij kon dragen en transformeren van een droevig kind naar een stralend vitaal meisje...je hebt een fantastische gave...koester ze...draag er zorg voor...ik zag nog nooit iemand in groep op die tijd zo transformeren...top!"

"LevensOnderZoekSTER "

"Hart op je tong, uitnodigend, zonder oordeel, come as you are, doorvoelend, liefdevol."

OPLEIDINGEN

De grootste leerschool is het leven zelf! 

Iemand kan je maar begeleiden in het pad wat die zelf is geweest. 

Opleidingen

Vrije beeldende kunsten, Interior design, Meubel ontwerp, Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Usui Reiki, Ontmoeting met jezelf, Shamballa Reiki, Aura Soma - Foundation class, Aura Soma - Listening to the star within, Aura Soma - Essentials,  Festival van de Liefde, Reinvent yourself, Post Partum Consulent,

Trust the money, Levens en zielsmissie coach, Collective Trauma - Mysticism - Integration, Golden member van Coach Café, Intensive Heilige missie, Facilitator familieopstellingen, Natuurcoach/healer, Kindertolk bij Present Child.  

ERVARINGEN

Ervaringen van groei op mijn levenspad.

Filiaal manager, Kunstzinnig Dynamisch coach, bezielster van Maison des Artistes, Reiki healings, Aura Soma healings, Grote kunstenaars in het klein, heART, Life Designer, Traject begeleider, Workshop begeleider RISE&SHINE, Talking Cirkels, Healing Cirkels, Gemengde cirkels, Loopbaanbegeleiding, Intuïtief ziels missie coach, Opstellingen werk met de Archetypen, Touch of Silence healings, Heart & Soul coach, Touch of Silence retraite, Begeleider systemisch werk, Mede creator en bedding bieder voor de woongemeenschap De Oase Nieuwland, Kind&Gezinsbegeleider bij Feel-it, Team lid bij Groei. 

bottom of page